May 14, 2010

SYNQ – GLUTATHIONE + COLLAGEN



SYNQ – GLUTATHIONE + COLLAGEN

Have you ever longed for that celebrity skin..?

ADVANCED SKIN WHITENING AND AGE DEFYING DRINK

LIGHTENS COMPLECTION, REDUCE WRINKLES AND PROMOTE BETTER HEALTH

BE AMAZE WITH THE RESULT!

Now you can easily achieve the complexion you have always wanted

It works by targeting unstable molecules called free-radicals, and oxidants which causes the cells in our body to be damaged. By eliminating these harsh elements, over-all health will be revitalized, the process of aging will slow down and appearance of the skin will be radiantly glowing.

SYNQ GLUTATHIONE + COLLAGEN I is L-glutathione inhibits and blocks Tyrosinase, the enzyme responsible for the production of dark melanin pigments. Continuous and consistent supplementation will result into gradual skin lightening until you reach the skin tone you desire.

SYNQ GLUTATHIONE + COLLAGEN contains the most powerful antioxidants which works synergistically to create what Scientists call as the Antioxidant Cycling. It is a process in which antioxidants work together to extend each others’ lives and make each other more powerful. That’s the reason why Glow2Thione™ is very potent and effective in bringing results.

SYNQ GLUTATHIONE + COLLAGEN doesn't only bring beauty but also the gift of wellness. It is evident in most scientific studies that these powerful antioxidants like L-glutathione, Vitamin C, Alpha Lipoic Acid and Grape Seed Extract aids in boosting the body's immune system and fights certain types of Cancer and other Neurodegenerative diseases.

Your health is very important to us and so we guarantee you that SYNQ GLUTATHIONE + COLLAGEN only uses the best ingredients and manufactured in a facility of standard and excellence. Our product's authenticity and purity is proven after it passed the Laboratory Analysis or the Assay.

GLUTATHIONE

This amino acid is found in the cell of nearly all living organism on earth, and its primary job is waste disposal.
Glutathione is a potent anti-oxidant. It binds to toxin in the liver, the body's primary cleansing organ, and allow them to be flushed efficiently.

Antioxidants are nutrients or substances that prevent or slow the oxidative damage to our body. Glutathione is referred to as the ‘Master Antioxidant’ because it recharges all other antioxidants in the body.



May 2, 2010

WHITE Glutathione PRIME









MAKLUMAT TAMBAHAN TENTANG GLOWZ STAR DAN KEBAIKAN KANDUNGANNYA GLUTATHIONE.


Gluta merupakan anti oksida yang utama kerana ia melindungi tubuh badan dari serangan penyakit & melawan radikal bebas.

Paras Gluta dalam badan akan berkurangan disebabkan pendedahan kepada pencemaran, stress, minuman keras, merokok, factor pemakanan dsb.

NAC (N-Acethyl L-Cysteine) ditambah ke dalam KB untuk memaksimakan

keberkesanan Gluta dan mengelakkan Gluta hilang begitu sahaja semasa penyerapan badan.

Glutathione dalam BADAN membantu :-

* Kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)

* Gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid

* merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)

* masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)

* keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi

* melindungi jantung & merawat kolestrol

* melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll

Keberkesanan pada KULIT :-

* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri

* Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat

* Jawapan kepada kedutan awal

* Menghasilkan & membaiki DNA

* Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)

Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali……pencerahan kulit secara keseluruhan…

"Berapa lama nampak kesan?"

perubahan seawal dalam 2 minggu, perubahan ketara adalah seperti berikut:

* Kulit yang sederhana cerah "Light-medium brown skin" : 1-3 bulan

* Kulit yang tona gelap "Dark brown skin": 3-6 bulan

* Kulit yang amat gelap " Very dark skin" : 6-12 bulan

* Kulit hitam " Black skin": Sekurang-kurangnya 18 bulan ke atas

Kenapa ambik Glutathione?
Glutathione sudah lama terkenal dikalangan artis2 dan celebrity international dan juga di Malaysia. Juga dikenali dengan gelaran Master Antioxidant. Pengambilan Glutathione dengan cara berterusan akan membuat kulit semakin putih dan cerah. Glutathione juga akan membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.

GLUTATHIONE adalah protin yang mengandungi 3 jenis asid amino iaitu cysteine, glutamic dan glycine, yang biasanya dihasilkanoleh badan untuk mengatasi pencemaran udara, air yang di minum,bahan kimia dan racun serangga di dalam makanan yang di makan. Bahan-bahan ini boleh memusnahkan sel-sel di dalam sistem tubuh kita.

Glutathione selalunya dipanggil sebagai “Master Anti-oxidant..di dalam badan, molikul yang terbentuk oleh jalinan asid-asid amino dan anti-oxidant yang di hasilkan secara semulajadi oleh badan. Ia nya telah diketahui secara meluas tentang kepentingannya untuk mengekalkan kesihatan dan jangka hayat yang panjang.

Glutathione yang dipertingkatkan kandungan dose nya memberikan kesan sampingan yang baik seperti memutihkan kulit (SKIN WHITENING). Badan akan meningkatkan penghasilan glutathione selari dengan peningkatan pendedahan badan kepada bahan beracun (toxin). Tanpa perlindungan dari Glutathione ini, sel-sel badan akan mati dengan kadar yang cepat, ini akan mempercepatkan proses penuaan dan risiko kanser.

Anti-oxidant, anti-penuaan dan untuk pencerahan kulit .

Definasi: L- Glutathione adalah kompoun tripeptide aktif sulfur amino

asid semulajadi yang terdiri dari:. L- Cysteine, L-Glutamic dan Glycine.

Produk istimewa memutihkan kulit wajah dan badan dan juga meningkatkan tahap kesihatan

Mengandungi L-Glutathione dgn L-Cysteine yang berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakan pembentukan melanin kulit yang cerah
Glutathione juga berfungsi sebagai agen anti-oksida dan juga anti-penuaan

L-Glutathione dikenali di Asia sebagai pil pemutih, pil bleaching,  pil pencerah dan menjadi semakin popular kerana ia berupaya untuk mencerah dan mencantikkan kulit serta membantu meningkatkan tahap kesihatan.

Apa yang boleh Glutathione lakukan untuk anda:

•Memutihkan Kulit

•Menghilangkan bintik hitam

•Mencegah/menghilangkan jerawat dan parut

•Anti penuaan dan anti kedut.

•Menjadikan kulit licin, segar dan berseri-seri

•Mempercepatkan penyembuhan luka

GLUTATHIONE SEBAGAI MASTER OKSIDA

Menguatkan system imunisasi
Menolong mengelakkan kanser terutama kanser hati
Melindungi badan dari molikul oksigen yang tidak baik.
Diperlukan untuk menyahtoksid nikotin.
Membantu hati di dalam proses menyahtoksid badan
Memainkan peranan penting didalam pencegahan kanser dan rawatan
Melindungi dari bahaya penyakit jantung dan sakit teruk
Menambah bilangan sperma bagi lelaki yang kekurangan  bilangan sperma..

masalah paras Glutathione rendah biasanya terdapat pada individu yang mempunyai system imunisasi yang
rendah, penyakit Kekurangan sel (Neuro-degenerative disease) seperti ALS, Alzheimer, Parkinson, ketidaksuburan lelaki, kesulitan hamil….

BUKTI KEBERKESANAN

•anti oksidan

•kanser

•selaput

•penyakit hati

•masalah mata

MECHANISM OF ACTION:

Merubah perjalanan normal pigmentation(Kesan gelap pada kulit) dari eumelanin kepada pheomelanin

Kesan Sampingan:
Bebas dari kesan sampingan. Selamat digunakan. Diklasifikasikan sebagai makanan sampingan bukannya herbal. Dibuat dari molikul yang di oleh secara genetic. Satu satu nya kesan  sampingan yang di lapurkan adalah PEMUTIHAN KULIT jika diambil secara berlebihan..


Golongan yang memerlukan Glutathione:

•Perokok

•Peminum arak

•Sistem imunisasi yang rendah

•Masalah Hati

•Masalah Tirod

•Bermasalah dengan kadar sperma yang rendah,

•kanser

•kepada yang memerlukan kulit yang cerah dan putih

•Kesan pengambilan L-Glutathione untuk pemutihan boleh dilihat dalam jangka masa:

◦medium brown skin: 1-3 bulan

◦dark brown skin: 3-6 bulan

◦very dark skin: 6-12 bulan

◦black skin: sekurang-kurangnya 2 tahun

◦fair skin: kulit akan menjadi putih kemerahan dalam tempoh 1-2 bulan

Cara pengambilan glutathione pills

**Pastikan Detox dulu 5-6 hari untuk membuang bahan kimia dalam badan dan tidak menganggu proses gluta.

**Jarakkan 5-6 jam untuk pengambilan pil gluta seterusnya /sebarang produk lain ..

**Kosongkan perut sejam sebelum dan sejam selepas ambik gluta untuk efek lebih cepat...

**Minum air 2-3 liter sehari..

**Jangan ambil sebarang makanan/minuman yg mengandungi kafein untuk mempercepatkan kesan gluta..

*Perlu ada 2000mg glutathione dalam badan sehari untuk dapat effect pemutihan cepat.

*Jadi satu pill ada 1000mg ambil 2 kali sehari 2000mg.

*Untuk effect yang lebih cepat bleh ambik 3 pills

*Perlu diambil bersama 500mg vitamin c @ 1000mg vitamin C NON ACID.


Harga: RM155.00

Glowz Star








PRODUK CERAH YANG BERKESAN

GLOWZ STAR MAMPU MENYERLAHKAN DIRI ANDA MENJADI LEBIH CANTIK, PUTIH, BERSIH DAN MENGHILANGKAN SEMUA MASALAH KULIT YANG ANDA HADAPI. ANDA TIDAK PERLU LAGI MEMBUAT RAWATAN BERIBU RINGGIT UNTUK MENDAPATKAN KULIT IDAMAN. HANYA DENGAN GLOWZ STAR SEGALA IMPIAN ANDA UNTUK MEMILIKI KULIT YANG SEMPURNA TERCAPAI. KALAU ADA JERAWAT , JERAWAT AKAN HILANG. KALAU ADA PARUT SAMADA PARUT JERAWAT ATAU PARUT KUDIS AKAN HILANG. KALAU KULIT TIDAK SEKATA, GELAP DI SANA SINI JUGA AKAN MENJADI PUTIH SEKATA. INILAH SATU-SATUNYA PRODUK DI ABAD INI YANG BETUL-BETUL BERKESAN. ANDA TIDAK AKAN MENEMUI DENGAN MANA-MANA PRODUK SEKALIPUN. ANDA PERLU MENCUBANYA KERANA PERUBAHAN KETARA AKAN ANDA ALAMI DALAM MASA YANG SINGKAT. TIADA KESAN SAMPINGAN YANG BURUK, MALAH GLOWZ STAR JUGA MERUPAKAN ANTIOXIDANT, DAPAT MENGAKTIFKAN SEL-SEL BADAN, RAMBUT DAN KUKU, SERTA MENJADIKAN KULIT TEGANG TANPA KEDUTAN. DENGAN GLOWZSTAR , SIHAT DAN CANTIK BERGERAK SEIRING DAN ANDA PASTI BAHAGIA...

Ramuan
-Soy Protien ~ Antioxidant.Smooths and soften skin.Skin whitening agent.
-Marine Collagen ~ To support skin firming,nourish hair and nails.Anti aging.Helps burning of fat in the body.Makes skin beautifully glowing.
-Vitamin C ~ Helps in the absortion of glutathione.Antioxidant.Skin lightening.
-Vitamin E ~ Antioxidant.Fades marks and scars.Keeps skin looking young and glowing.
-Grape Seed Oil ~ Oil Of Youth".Used to maintain young looking skin.

Ingredients:
Isolated Soy Protein Powder, Maltodetrin Powder, Marine Collagen Powder, Grape Seed Extract Powder, Astaxanthin Powder, L-Lysine Powder, L-Arginine Powder, Spirulina Powder, Ginger Powder, Ascorbic Acid Powder (Vitamin C), Vitamin E, Beta Carotene Powder, Citric Acid Powder, Grape Flavour Powder, Aspartame Powder.

Cara pengambilan
Bancuh dengan air suhu bilik.Kacau selama 1 min.Minum Pagi sebelum makan dan malam sebelum tidur.Kesan akan nampak selalunya dalam masa 15 hari

JIKA INGIN KESAN YANG LEBIH KETARA:
-  ambil glowz pagi sebelum sarapan dan Gluta White pada sebelah malam

PANDUAN UNTUK MEMPERCEPATKAN PROSES PENCERAHAN
1. Sebelum mengambil produk ini seeloknya detox selama 3-5 hari. contohnya Clenz DSS, inte-cleanse
    DCL, BIODEX beautea dan lain-lain.

2. Minum Glowz Star 1 sachet pagi semasa perut masih kosong dan 1 sachet malam sebelum tidor.

3. Pada sebelah malam boleh juga digantikan dengan pil Glutathione dan juga vitamin C 500 mg 
    kerana kesannya lebih ketara

4. Jangan mengambil kopi atau teh 2 jam sebelum dan 2 jam selepas mengambil produk ini. Gantikan kopi
   dengan milo atau jus buah-buahan.


MAKLUMAT TAMBAHAN TENTANG GLOWZ STAR DAN KEBAIKAN KANDUNGANNYA GLUTATHIONE.

-  Gluta merupakan anti oksida yang utama kerana ia melindungi tubuh badan dari serangan penyakit &
    melawan radikal bebas.
-  Paras Gluta dalam badan akan berkurangan disebabkan pendedahan kepada pencemaran, stress,
    minuman keras, merokok, factor pemakanan dsb.

-  NAC (N-Acethyl L-Cysteine) ditambah ke dalam KB untuk memaksimakan

-  keberkesanan Gluta dan mengelakkan Gluta hilang begitu sahaja semasa penyerapan badan.

Glutathione dalam BADAN membantu :-

* Kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)

* Gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid

* merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-
   paru)

* masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)

* keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi

* melindungi jantung & merawat kolestrol

* melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll

Keberkesanan pada KULIT :-

* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri

* Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat

* Jawapan kepada kedutan awal

* Menghasilkan & membaiki DNA

* Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)

Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali……pencerahan kulit secara keseluruhan…
"Berapa lama nampak kesan?"

perubahan seawal dalam 2 minggu, perubahan ketara adalah seperti berikut:

* Kulit yang sederhana cerah "Light-medium brown skin" : 1-3 bulan

* Kulit yang tona gelap "Dark brown skin": 3-6 bulan

* Kulit yang amat gelap " Very dark skin" : 6-12 bulan

* Kulit hitam " Black skin": Sekurang-kurangnya 18 bulan ke atas

Mendapat kelulusan KKM
Ada pengesahan halal

TESTIMONIALS

Quote:
SALAM MY SIS
I dah ambik 9 hari cam tu.
Gebus dah! Lembut and licin.Muka pun ada glow cam berseri seri.  Lap u

Quote:
First I perasan yang kulit lembut.Pas tu,muka I ala2 pinkis ,putih gak.Macam I pakai mekap tau.U simpan untuk I lagi k.Senang pagi2 I nak minum. Kenyang pun

Quote:
Kuang3. tadi hubby I kata badan I putih.Lol.tau tak pe.

Quote:
Bestnyee Glowz
Haii...ari ni da msk 13hri guna GLOWZ ni...so far ok ler...kalu sndiri tngok mcm xder jerr perubahan colour mybe lmbt psl x detox dulu...tpi kalu jerawat da x sudi da ngan kita... tpi dlm 2-3hri ni trprassn pla bila hubby asyik tngok2 n jeling kite jerr...(tngok jer tpi x nak puji...mngata pun x)...siap pernah usap2 pp time kite tido lginape yerr...ape2pn sue nak beli GLOWZ lgi

Quote:
hr nih genap seminggu tabul amik glowz...sehari 2 sachet..pg n malam...yg paling best skng ni kulit memang rase lembut je...kat siku da tak kasar..peha makin lembut..kulit memang lembut la...cam kulit baby..

Quote:
macam GLOWZ ni liza baru start amik dalam seminggu dah memang ketara sangat beza kulit sebelum dan sekarang. hubby cakap dah almost macam masa dulu dulu amik tationil jab. tapi yg miraclenye baru amik dalam semiggu lagi banyak dah accomplish kalau nak bandingkan dengan masa amik jab tu for 6 months. liza ade very bad case of dark circles under the eye because of allergy, skarang ni dah tak prasan. kutikel kuku dan tumit dah tak berdarah, kuku pun dah tak pecah kalau kena air. kulit siku dan lutut pun dah takde berserbuk macam bedak sebab kering sangat.

Liza ade very bad case of allergy against kemuncup/pollen. masa kecik dulu lepas balik main dengan kawan kat padang mesti menangis sebab the whole area dari buku lali sampai tulang kering tu rasa macam terbakar. padahal sebenarnya takde luka apa pun, tapi kulit memang rasa sakit sangat macam kena api. lama lama kulit kat situ develop parut yang tebal dan hitam dekat entire areabawah lutut. i still remember how it feels to be the only one standing in the corner watching all the other kids playing because of my allergy. and from very early age i develop inferiority complex sbb kaki i punye parut yang sangat hodoh. bayangkan bila all the other kids pakai gown, skirt, shorts, i will be the only one wearing pants or kain yang panjang. i never go for any swimming, or any activities yg kena air sbb nnt ternampak kaki.

2 days ago i tengok balik kaki i got so emotional i menangis. except for 1 parut yang nampak macam tahi lalat yang lain suma dah menghilang. bila baca testi mira dan tengok gambar mira sebelum gluta/glowz mmg sangat memahami apa yg mira lalui sbb liza pun pernah ade kat situ gak.

tx kak for GLOWZ . finally rasa macam a normal human being again.

Quote:
best sgt , dah gune white n glowz for 15 days. perubahan mmg dah nampak..kaki n tangan dah mula cerah...eeii bestnyerrrrr. muka pun nampak lembab, mekap pun lasting lebih lama. kulit mmg dah rasa kelembutan n licin ala2 baby gitu..
now dlm proses nak bersihkan daki2 kat tempat tertentu...kalau semua dah clear bertambah2 lah seronoknyaaaaa...
thanks sbb kenalkan produk2 nie. mmg superb!!!

Quote:
salam
kite pun nak kasi testi
dah 3 minggu ambil glowz pagi before breakfast n gluta white malam sebelum tidur macam kak suggest, coffee dgn teh memang x ambik langsung tapi ganti ngan milo pulak hehehe..
alhamdulillah kulit dah terasa perubahannya.. jeragat dah semakin pudar then warna kulit muka pun dah makin sekata, kulit pulak terasa lembap jer n lembut hehehe sekarang dah x malu nak kuar x pakai apa2 pun kat muka, kalau dulu asal keluar jer mesti nak sapu bedak muka n blusher sbb kalau x muka nampak kusam n pucat jer, mak pun tegur sekarang nie dah nampak lain dan berseri2, husband nyer respond x pyh citer ler hehehe kematu kat tapak kaki pun sedar2 dah semakin hilang, kalau x nampak hodoh jer.. suka sangat!

satu lagi yang suka sangat.. ketagih ngan nescafe tu dah hilang!!! dulu kalau pepagi tak minum nescafe, satu hari kepala nie sakit rasa cam nak pecah sampai doktor pun suggest kena minum gak tiap hari satu cawan untuk elak migrain (saya ada migrain sejak saya 11 tahun lagi tau!).. memula stop ambik nescafe tu, satu hari tu memang migrain gak, dah petang rasa cam nak demam dah tapi kuatkan semangat jer sebab nak cantik hahaha tapi esoknyer sakit kepala tu dah hilang then sampai ler hari nie dah 20 hari langsung x migrain lagi

Quote:
glowz ada promo x kak? fyra suka btul dgn glowz.. sgt best n kulit cpt gebuz lps consume. ..cuma smpai skrg klu nak minum still kena tutup mata.(bila minum smbil ttp mata x rasa sgt bau dia..hehe)..huhu..tp nsb rasa dia n kesan dia bagus..hehe.. so sesapa yg xpnh try baik cpt try.. xrugi tau..

Quote:
fara nk bg skit jek testi..sbb tak byk sngat perubahan..
fara dah sebulan bergluta (itupon ade on n off..sbb terlupe nk mkn) n 10 ari jer mkn glowz..stakat nih kt area tangan, kaki n badan mmg nampak ketara putih..muke blom nampak sgt putihnye..maybe dah masuk botol kedua bleh jadik putih kut...
tp mase fara mkn glowz..mmg cepat sangat nampak perubahan...hanya dlm seminggu jer...kulit muka n seluruh badan rase lembut, licin n lembab jerk..
mmg best..tp skang kulit tak lembab sngat..tp masih lagi licin n lembut mcm baby.. sbb fara hanya mkn glowz utk 10 ari..tu pon sbb nk try dlu..

Quote:
Askum kak,
lama sungguh ruhil x jenguk kedai akak .. sajer nak bagitahu kat semua yang teringin nak cuba glowz.. Bagi ruhil, glowz ni memang best.. kulit jadi cantik, tak payah pakai make up dah cantik.. cantik natural... memang x rugi kalau cuba... x ada kesakitan peeling peeling.. muka merah terbakar atau sewaktu dengannya.. rasa pun sedap.. bila kulit cantik .. keyakinan pun akan jadi tinggi....

Quote:
Salam,...saya adh ambil Glowz Star dekat sebulan.Suka saya..dalam seminggu kulit saya lembut..dah dekat sebulan ni mak saya tegur nampak lebih cerah.Pigmentation di pipi kanan saya pun semakin pudar.Sungguh menakjubkan la...nak repeat order.Rasa tak sempurna hidup kalau tak ambil Glowz Star
Thanks

Harga: RM160.00

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...