Jun 13, 2013

Bedak Sejuk Tanaka




Bedak Tate by D.E.A (Danish Emphire Association) diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:

- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.




Cara Guna:
Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka.
Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn ari dan sapu kan ke muka. Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita.

Berminat nak order  BEDAK   TANAKA ni boleh la contact bawah ni ye.
Cepat ! cepat ! stok semakin susut ni..permintaaan sangat tinggi. sebab ramai dah akui keberkesanan bedak TANAKA ni..hehe. siapa cepat dia dapat ! 

atau terus datang kedai
De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel  :  013-3456250 / 012-2216093
Email  :  deirasziebeauty@gmail.com


PERBEZAAN TANAKA ORIGINAL DAN TATE BY D.E.A

Yang ORI ada stiker kat atas, itu direct dari Myanmar.

Yang TATE BY D.E.A, itu beli direct dari Nora Danish. Branding guna jenama company D.E.A.

Benda yang sama. Bekas, isi, khasiat, bau, kandungan. 100% sama!

Harga ORI lebih murah sebab bukan RE-PACKAGING.













No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...