Produk Muslim. MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E. Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan.

Jun 3, 2014

New Image - Shape Up








Produk Alpha Lipid Shape Up ini didatangkan dengan 2 perasa yang sedap iaitu Berries & Cream dan Chocolate Fudge. 

Sesiapa yang ingin menjadi pioneer dengan produk Shape Up, ini lah masa yang sesuai. 
Produk ini dijangkakan akan meletop seperti Alpha Lipid SD2 dahulu. Oleh itu jangan biarkan orang lain mendahului uolls jika uolls ingin menjadi pioneer.




Untuk maklumat lanjut tentang produk dan peluang perniagaan boleh hubungi Azizah 013 3456250 / 012 2216093


Cara minum Shape Up
Memandangkan Shape Up masih baru di pasaran mesti ramai lagi yang belum tahu cara minum Shape Up kan. Sebenarnya cara minum Shape Up mudah je.

Cara pengambilan Shape Up
Ambil 2 skup masukkan ke dalam 150ml air biasa/air sejuk dan shake.

Peraturan
Contohnya macam ni:

Untuk turunkan berat badan 
ambil 2 skup 2 kali sehari. Gantikan 2 meal harian kita dengan Shape Up samada sarapan pagi/makan tengahari/makan malam.




Untuk nak dapatkan berat ideal dan nak maintain berat 
ambil 2 skup 1 kali sehari samada sarapan pagi/makan tengahari/makan malam.

Untuk mereka yang selalu skip makan atau takda masa nak makan boleh amik Shape Up untuk gantikan meal uolls kerana Shape Up dah lengkap dengan segala nutrisi yang diperlukan oleh badan.

Amalkan pengambilan air kosong 8 gelas sehari.

Had pengambilan karbohidrat sehari ialah 150gram sehari. 
Shape Up adalah meal replacement, biasanya lepas amik Shape Up kita dah rasa kenyang so tak perlu fikir sangat bape banyak kita nak amik karbohidrat.

Untuk makluman pada yang belum tahu. 
Shape Up didatangkan dengan 2 perisa iaitu Berries & Cream dan Chocolat Fudge. So pilihlah yang mana uolls suka. Apa yang pasti rasa kedua-duanya memang sedap sangat. Apa tunggu lagi jom cuba.

Ready Stok

BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP

De Iras Zie Beauty 013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...