Produk Muslim. MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E. Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan.

Mar 23, 2016

Dr Glow Porcelain Day Cream



Today Just nak share Dr Glow Porcelain Day Cream. Texture memang sangat soft dan cepat mesra pada kulit. Just calit-calit kiri-kanan pipi, hidung, dahi dan dagu pas tu ratakan aje so hasilnya flawless skin dan x bercapuk-capuk atau cair bila berpeluh. Pas tu nak dap2 ngan compact powder terpulang.

Kenkwan pun ramai yang tegur dan bertanya apa rahsia kulit akak mcm fresh aje…..Ni lah yang akak guna sebagai make up harian.


Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty

Fb pages DrGlowShahAlam

Ready Stok 

BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP 
De Iras Zie Beauty 
013-3456250 / 012-2216093

ATAU

TERUS DATANG KEDAI 

De Iras Zie Beauty 
Lot G-19, Ground Floor, 
Anggerik Mall  Jalan 14/8, 
Seksyen 14 
40000 Shah Alam 
Selangor Darul Ehsan 
Tel 013-3456250 / 012-2216093 
deirasziebeauty@gmail.com 
www.deirasziebeauty.blogspot.my

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...