Apr 15, 2016

Dr Glow Skin Care - Feedback Terkini


Dr Glow Skin Care
Feedback terkini baru sempat nak update. Ni lah hasil setelah beberapa bulan My Bibik memakai Dr Glow Skin Care…ia mengalami masalah tompok2 hitam kat area bawah mata, kiri kanan pipi.

Alhamdulillah….Sekarang ni wajah my maid makin berseri dan fresh x le macam mula2 dia datang ke M'sia.

Saya ni jenis x berkira walaupun ia hanya pembantu rumah tapi saya tetap menjaga kebajikan dia dari segi penjagaan kesihatan dan penampilan diri. Seb tu le dia pun dah berkhidmat ngan my family 7 years. Terima kasih bibik.

Kalau nak order boleh hubungi
📞📞 WA 013 3456250 / 012 2216093 

☺ FREE POS SERATA MALAYSIA 

🐯 Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty

Fb pages DrGlowShahAlam

Ready Stock 

ATAU 

TERUS DATANG KEDAI 
De Iras Zie Beauty 
Lot G-19, Ground Floor, 
Anggerik Mall  Jalan 14/8, 
Seksyen 14 
40000 Shah Alam 
Selangor Darul Ehsan 
Tel 013-3456250 / 012-2216093 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...