Nov 22, 2016

DEEJA COSMETIC - Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari




Set Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk semua jenis kulit sensitif, jerawat, jeragat, pigmentasi, kulit berminyak di zon T, black head, bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Pendek kata, ia mampu merawat segala masalah kulit muka dan sesuai digunakan untuk semua peringkat umur 16 tahun dan ke atas. 

Jangan bimbang, produk ni 100% daripada bahan yang halal dan boleh dibawa solat. Aku excited nak try produk ni sebabnya aku ada masalah kulit berminyak dan black head. Complete Set 5in1 

👑 DEEJA COSMETIC 👑
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : 
❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya..

Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
💕 1 sabun pembersih wajah
💕 1 toner nano
💕 1 krim siang 
💕 1 krim malam
💕 1 krim nano

Set DEEJA COSMETIC:

1. SABUN PEMBERSIH MUKA ±120gm (NOT150702472K)

- Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
- Membantu menyinkirkan sel2 kulit yang mati
- Membersih kulit sehingga ke dalam dengan partikel nano 
- Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.

Kandungan utama : Air Mawar, Susu & Beras

2. TONER NANO ±30ml (NOT150702471K)

- Melembabkan kulit sepanjang hari 
- Mengecilkan liang pori yang besar
- Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian 
- Mengimbangi pH kulit

Kandungan utama : Aloe Vera & Air Mawar

3. KRIM SIANG ±6gm (NOT150702468K)

- Mencerahkan kulit secara optimum semulajadi
- Mengandungki SPF 35 untuk perlindungan dari UV
- Memberikan tona kulit yang sekata & seimbang

Kandungan utama : Minyak Biji Anggur & Serbuk Mutiara

4. KRIM MALAM ±6gm (NOT150702469K)

- Membantu merawat kulit yang rosak
- Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
- Memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri & remaja

Kandungan utama : Minyak Jojoba & Kunyit

5. KRIM NANO (Malam) ±6gm (NOT150702438K)

- Memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran
- Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
- Memberi kelembapan kulit 
- Menjadikan kulit sehalus kulit bayi 



CARA PENGGUNAAN PRODUK DEEJA COSMETIC



Waktu siang
Cuci muka dengan sabun pembersih muka Deeja Cosmetic
Lap muka hingga kering dan sapukan Toner Nano dengan menggunakan kapas muka. Sapukan sehingga rata dan tak perlu gosok terlalu kuat
Calitkan sedikit krim siang secara nipis dan gosok perlahan-lahan


Waktu malam
Cuci muka dengan sabun pembersih muka Deeja Cosmetic
Calitkan krim malam secara nipis dan gosok perlahan-lahan
Calitkan krim nano (malam) secara nipis dan gosok perlahan-lahan

Perhatian!!!
Untuk kulit sensitif dan berjerawat banyak, untuk minggu pertama hanya perlu gunakan sabun pembersih muka, toner nano dan krim malam. Minggu ke-dua baru boleh gunakan krim malam dan krim nano (malam)
Krim nano (malam) dan toner nano tak boleh pakai di sekeliling mata dan bibir


Dah berminggu guna produk Deeja Cosmetic ni, so far so good. Bila pakai sabun pembersih muka, boleh rasa kulit jadi licin dan sejuk. Bila pakai toner, rasa lah sikit pedih-pedih. Mungkin nak buang sel-sel kulit mati. Biasalah, kesan daripada sunburnt travel sana-sini masih tak hilang-hilang. Then, bila pakai krim malam/ krim nano (malam), boleh rasa kulit jadi berminyak. Bila bilas dengan air, nampak kesan kulit jadi licin dan halus. 


Deeja Cosmetic - TesTimoni











👍1 set lengkap hanya RM85sm/RM90ss
Berminat????
WHATSAPP “DEEJA” KE
📲013 3456250 / 012 2216093

🐯 Jom follow
@deirasziebeauty

@deirasziebeauty
Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Tel 013 3456250 / 012 2216093

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...