Nov 1, 2012

FELINNA INCH LOSS LOTION




RM 75 
(180ml) 
RM 80 
( Sabah & Sarawak )

SLIMMING LOTION YANG TERHANGAT DAN TERLARIS DI PASARAN!!!

KENAPA ANDA PATUT CUBA DAN KENAPA IANYA MENJADI PILIHAN RAMAI :

1) LOTION yang wangi dan tidak terlalu panas malah ianya dingin dan
mesra pengguna dan amat sesuai buat ibu dalam pantang.

2) Hanya sekali sapuan anda dah boleh lihat perbezaan inci anda jadi pastikan ukur sebelum guna. 

3) LOTION yang di formulasikan dari bahan-bahan semulajadi yang 
selamat. 

4) Boleh di sapu pada bahagian tubuh yang hendak dikuruskan tidak 
kira pada lemak banyak atau sedikit. 

5) Yang pasti dengan INCHLOSS LOTION ini pengeluar sudah hantar 
untuk di bacakan 30 juzuk Al-Quran di Maahad tahfiz Bukit Mertajam
Penang. ( Semoga lebih dirahmati jadi jangan langkah simpan di 
tempat yang sesuai ). 

6) Rasa berangin dan boleh di pakai sekali dengan korset atau bengkung.

7) Tidak terlalu panas hanya suam-suam tapi kita boleh rasa 
tindakbalas lotion.

8) Boleh hilangkan double chin (sapukan secara tipis dibahagian
dagu ).

Jadi sape2 yg belum mencuba INCHLOSS LOTION ini anda boleh dapatkannya sekarang. Jika anda sedang makan pil kurus @ dalam rawatan kurus pun bole guna untuk percepatkan proses pembakaran lemak!! INCHLOSS LOTION sgt selamat & berkesan!!! Mendapat kelulusan KKM.

1 botol tahan untuk 2 bulan 


TESTIMONI DARI FELINNA SENDIRI ( PENGASASNYA )

 hahha after hari tu upload gambar ramai yg cakap felinna propa plus ada gak yg cakap gambar gemuk tu adalah kakak,adik or sapa2 bukan felinna and ada gak yg cakap gambar kurus itu sebelum menjadi gemuk.. 

ok sy tahu gambar gemuk ni xfull tapi harap maaf masa mengalami masalah kegemukan tu memang i alergik ngan camera and confident terus hilang..so susah sgt nak cari gambar ni ha.. yups 3bulan lepas bersalin saya rasa sangat buruk okey! hingga jumpa inchloss and terfikir untuk buat jualan bagi membantu lebih ramai wanita yg takut makan pil.. takut nak minum minuman kurus tuh utk sama2 rasai kehebatan produk ni.. 

ya! SAYA BERJAYA TURUN 5KG DALAM 1 BULAN..dan saya semakin yakin walau bukan kembali ke berat asal saya masih xjemu2 sapu inchloss ke lemak2 yang masih bermahrajalela.. ada lagi 5kg untuk diturunkan.. jom sama2 inch loss and rasai kehebatan nya! 

NOW XDE SAPA DAH NAK PERTIKAI ORIGINALITI GAMBAR KOT? HHE ITU SUAMI YANG SAMA.. XBESAR2 DAN ANAK YG SAMA YG MAKIN MEMBESAR.. JADI SILA TELITI DAN INI MEMANG SAYA..KALAU BUKAN SAYA XKAN SUAMI NAK PELUk KAN? 

TESTIMONI 










No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...