Produk Muslim. MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E. Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan.

Jun 2, 2014

MyShine Beauty White Pure Collagen + Vitamin C


Pure Collagen





Masalah seperti eczema, psoriasis, jeragat, jerawat, kulit kusam, parut, stretchmarks, sakit sendi/lutut, sembelit & osteoporosis dan lain-lain mampu diatasi dengan pengambilan Myshine Beauty White Pure Collagen + Vitamin C. Kesan dan rasai perbezaannya hanya dalam masa 2 minggu!!!

HARGA:
RM230/250gm SEMENANJUNG
RM245/250gm SABAH/SARAWAK
RM130/150gm SEMENANJUNG
RM145/150gm SABAH/SARAWAK 

Kolagen asli dalam bentuk serbuk ini memudahkan pengambilan buat pengguna yang sentiasa sibuk namun mementingkan kesihatan dan penampilan.

Kebaikan Pengambilan Myshine Beauty White Pure Collagen + Vitamin C Melaraskan berat badan dan menstabilkan hormon

1. Meningkatkan sistem imun dan metabolisme badan
2. Memejalkan payudara, otot dan punggung
3. Menyihatkan rambut dan kuku
4. Menguatkan sistem abdomen dan memelihara kelenjar tiroid
5. Mengurangkan penuaan pramatang seperti kedutan dan kulit kendur
6. Mengurangkan selulit
7. Memberi tenaga
8. Melancarkan peredaran darah
9. Mengurangkan sakit bahu dan belakang
10. Melancarkan peredaran darah
11. Menguatkan tulang dan sendi, menjauhi artritis dan osteoporosis
12. Meningkatkan sel rawan,ligamen dan otot
13. Merawat penyakit gout
14. Mencegah kanser/tumor
15. Menurunkan tekanan darah tinggi
16. Meningkatkan fungsi penghadaman/ pencernaan
17. Merawat gastrik
18. Anti bakteria / kulat
19. Merawat anemia
20. Menurunkan tahap Kolestrol dalam badan
21. Menyerap lebihan garam dalam tubuh
22. Melicin, menegang dan menghaluskan kulit
23. Mempercepatkan pengecutan jerawat dan menghapuskan parut
24. Mengstabilkan kandungan gula dalam darah ( kencing manis)
25. Membersihkan tubuh dari reaksi radikal bebas
26. Memberikan rasa kekenyangan ( diet)
27. Memelihara usus kecil ( mengelakkan buasir / sembelit)

Pengambilan Serbuk Kolagen  ini secara teratur dan berterusan memberi impak yang sangat positif, menjadikan kulit keseluruhan badan licin, halus, lembut dan cerah.pori-pori  kulit wajah mengecil dan tampak segar bermaya. Kolagen ini juga boleh dibuat masker muka atau lulur badan.

Bagi ibu hamil pengambilan kolagen membuatkan kulit bayi dilahirkan cantik, sihat dan cerah...

CARA PENGAMBILAN:
- Campurkan 1-2 camca teh serbuk kolagen ke dalam segelas air mineral/minuman kegemaran anda setiap pagi dan malam , sebaiknya semasa perut kosong untuk serapan yang optima. Amalkan minum air yang banyak untuk kesan lebih cepat.

- Boleh juga dibuat masker untuk disapu pada wajah/kulit bermasalah. 
Bancuh 2 camca dengan sedikit air, usah terlalu cair/ atau dengan putih telur.Kalau kulit berminyak atau jerawat boleh dicampurkan perahan lemon/limau. 
Sapu pada wajah/kulit yang telah dibersihkan. Biar kering setengah jam dan dibilas bersih atau dibiarkan semalam.

Perhatian:

Jangan gunakan air panas atau suam. Guna air suhu bilik.


MARI MEMBUAT MINUMAN Myshine Beauty White Pure Collagen + Vitamin C ANDA!!

Myshine Beauty White Pure Collagen + Vitamin C  betul2 PURE!! Kolagen yg sy jual ni merupakan RAW INGREDIENT untuk macam2 jenis product kolagen dipasaran sekarang. Mesti anda tak percaya anda pun boleh buat product collagen sendiri dirumah!! Bagaimana? begini caranya...

Bancuh air kegemaran anda... kemudian tambah ‎5g 100% Myshine Beauty White Pure Collagen + Vitamin C

Inilah hasilnya...

- Cocoa + Collagen = Cocoa collagen 
- Cranberry + Collagen = Cranberry Collagen
- Kiwi + Collagen = Kiwi Collagen  
- Peach + Collagen = Peach Collagen
- Blueberry + Collagen = Blueberry Collagen   
- Soya + Collagen = Soy collagen

 MACAM2 LAGI ANDA BOLEH BUAT! Milo/Horlick + Myshine Beauty White Pure Collagen + Vitamin C  pun boleh. hehe.. Cuba lah...

Ready Stok

BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP

De Iras Zie Beauty 013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...