Nov 25, 2016

CHARMS LASER SCRUB STAR GLOW - YES SALES




🍊🍊🍊Y.E.S. SALES!!!🍊🍊🍊
CHARMS LASER SCRUB STARGLOW .
Charms Laser Scrub Starglow murah sangat ni!!!! 😱😱😱😱
.
3 pcs πŸ‘‰πŸ» RM100 !!!
3 pcs πŸ‘‰πŸ» RM100 !!!
.
Cepat kang abis melepas pulak.
Jom order🍊🍊🍊
WHATSAPP SEKARANG πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
+6013 3456250 / +6012 2216093
+6013 3456250 / +6012 2216093
🐯 Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty
Fb Pages DeIrasZieBeauty
Ready Stock
ATAU TERUS DATANG KEDAI
De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Tel 013-3456250 / 012-2216093

Nov 22, 2016

MRP Diet - Produk Kurus PERTAMA DI DUNIA





Lunch dengan MRP Diet Rasa Ayam
Yummy…yummy…yummy

πŸ‘πŸ»"AKHIRNYA ADA CARA MUDAH UNTUK KURUS"
.
☑MRP Diet ni produk kurus PERTAMA DI DUNIA berasaskam soup Tom Yam, Ayam & Cendawan. Camni senang la nak makan hari-hari. Yummy❗️
.
☑️️ kaya dengan SERAT, GARCINIA CAMBOGIA, L-CARNINTINE & bahan aktif semulajadi lain untuk kurangkan berat badan, bakar lemak & detox dengan pantas & mudah ❗️
.
☑️ Dalam satu kotak MRP Diet ( Meal Replacement Program ) ada 30 packet. Ada 3 perisa dalam 3 kotak kecil, 10 packet untuk setiap perisa yang sedap giler ni❗️
.

KALAU TAK MULA SEKARANG, BILA LAGI?
WHATSAPP SEKARANG 
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
+6013 3456250 / +6012 2216093
+6013 3456250 / +6012 2216093

🐯 Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty

Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock
ATAU TERUS DATANG KEDAI
De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Tel 013-3456250 / 012-2216093
www.deirasziebeauty.blogspot.com


DEEJA COSMETIC - Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari




Set Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk semua jenis kulit sensitif, jerawat, jeragat, pigmentasi, kulit berminyak di zon T, black head, bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Pendek kata, ia mampu merawat segala masalah kulit muka dan sesuai digunakan untuk semua peringkat umur 16 tahun dan ke atas. 

Jangan bimbang, produk ni 100% daripada bahan yang halal dan boleh dibawa solat. Aku excited nak try produk ni sebabnya aku ada masalah kulit berminyak dan black head. Complete Set 5in1 

πŸ‘‘ DEEJA COSMETIC πŸ‘‘
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : 
❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya..

Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
πŸ’• 1 sabun pembersih wajah
πŸ’• 1 toner nano
πŸ’• 1 krim siang 
πŸ’• 1 krim malam
πŸ’• 1 krim nano

Set DEEJA COSMETIC:

1. SABUN PEMBERSIH MUKA ±120gm (NOT150702472K)

- Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
- Membantu menyinkirkan sel2 kulit yang mati
- Membersih kulit sehingga ke dalam dengan partikel nano 
- Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.

Kandungan utama : Air Mawar, Susu & Beras

2. TONER NANO ±30ml (NOT150702471K)

- Melembabkan kulit sepanjang hari 
- Mengecilkan liang pori yang besar
- Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian 
- Mengimbangi pH kulit

Kandungan utama : Aloe Vera & Air Mawar

3. KRIM SIANG ±6gm (NOT150702468K)

- Mencerahkan kulit secara optimum semulajadi
- Mengandungki SPF 35 untuk perlindungan dari UV
- Memberikan tona kulit yang sekata & seimbang

Kandungan utama : Minyak Biji Anggur & Serbuk Mutiara

4. KRIM MALAM ±6gm (NOT150702469K)

- Membantu merawat kulit yang rosak
- Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
- Memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri & remaja

Kandungan utama : Minyak Jojoba & Kunyit

5. KRIM NANO (Malam) ±6gm (NOT150702438K)

- Memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran
- Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
- Memberi kelembapan kulit 
- Menjadikan kulit sehalus kulit bayi 



CARA PENGGUNAAN PRODUK DEEJA COSMETIC



Waktu siang
Cuci muka dengan sabun pembersih muka Deeja Cosmetic
Lap muka hingga kering dan sapukan Toner Nano dengan menggunakan kapas muka. Sapukan sehingga rata dan tak perlu gosok terlalu kuat
Calitkan sedikit krim siang secara nipis dan gosok perlahan-lahan


Waktu malam
Cuci muka dengan sabun pembersih muka Deeja Cosmetic
Calitkan krim malam secara nipis dan gosok perlahan-lahan
Calitkan krim nano (malam) secara nipis dan gosok perlahan-lahan

Perhatian!!!
Untuk kulit sensitif dan berjerawat banyak, untuk minggu pertama hanya perlu gunakan sabun pembersih muka, toner nano dan krim malam. Minggu ke-dua baru boleh gunakan krim malam dan krim nano (malam)
Krim nano (malam) dan toner nano tak boleh pakai di sekeliling mata dan bibir


Dah berminggu guna produk Deeja Cosmetic ni, so far so good. Bila pakai sabun pembersih muka, boleh rasa kulit jadi licin dan sejuk. Bila pakai toner, rasa lah sikit pedih-pedih. Mungkin nak buang sel-sel kulit mati. Biasalah, kesan daripada sunburnt travel sana-sini masih tak hilang-hilang. Then, bila pakai krim malam/ krim nano (malam), boleh rasa kulit jadi berminyak. Bila bilas dengan air, nampak kesan kulit jadi licin dan halus. 


Deeja Cosmetic - TesTimoni











πŸ‘1 set lengkap hanya RM85sm/RM90ss
Berminat????
WHATSAPP “DEEJA” KE
πŸ“²013 3456250 / 012 2216093

🐯 Jom follow
@deirasziebeauty

@deirasziebeauty
Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Tel 013 3456250 / 012 2216093

Oct 10, 2016

FAHARA 3in1 SKINCARE BY CHARMS










FAHARA 3in1 SKINCARE BY CHARMS 
Stokis Sah Shah Alam ID A007 

FAHARA SKINCARE adalah rangkaian penjagaan kulit wajah keluaran CHARMS yang dirumus khas untuk membantu dalam penjagaan harian kulit wajah. Selain itu ianya juga dapat membantu dalam merawat kulit wajah yang rosak dan bermasalah.

FAHARA SKINCARE juga diperkaya dgn bahan-bahan semulajadi yang khasiatnya khas untuk kulit wajah seperti MINYAK ZAITUN, VIT C, VIT E, COLLAGEN, ALOE VERA, WITCH HAZEL dan banyak lagi di setiap satu item di dalam set tersebut.

Ianya juga diperbuat di kilang muslim di Malaysia dan mendapat kelulusan KKM serta selamat digunakan oleh semua golongan.

Yang penting, tiada effect pengelupasan dan pedih ketika pemakaian. Bahan-bahannya yang natural dan tekstur krimnya yang lain dari yang lain menjadikan FAHARA SKINCARE adalah skincare harian pilihan anda.

FAHARA SKINCARE terdiri dari:

1) CLEANSER & MAKE UP REMOVER 30ml  (1-2x sehari)
-Pencuci muka harian
-Membuang make up seperti foundation,eyeliner dll
-Membantu membersihkan pori-pori yang tersumbat
-Membantu mencerahkan kulit wajah secara perlahan
-Membantu memulihkan wajah yang sunburn
-Membantu memudar cela secara perlahan
-Membantu menyekatakan kulit wajah
-Membantu mencegah jerawat pasir, whitehead & blackhead
-Membantu mencegah jerawat
-Membantu mematikan kuman-kuman jerawat

2)Hydra Fresh Cream 5gm  (1x sehari di waktu siang)
-SPF 20
-Membantu memberikan perlindungan dari sinar UV yang membahayakan kulit wajah
-Membantu melindungi kulit dari terkena jeragat akibat sinar UV
-Membantu membuka jalan pori untuk bernafas
-Membantu dalam melembabkan kulit wajah
-Membantu mengimbangi tekstur kulit yang kering & berminyak
-Membantu mecerahkan wajah
-Antibakteria
-Membantu memudar jeragat / cela / jerawat
-Teksturnya halus membenarkan kulit wajah bernafas

3)Night Spa Treatment Cream 5gm   (2-3x seminggu dipakai sebelum tdur)
-Perawatan ketika kulit wajah bermasalah
-Membantu mencegah kulit kusam, tona tidak sekata, dan kulit yg sunburn.
-Membantu menegangkan kulit wajah
-Membantu mengecutkan jerawat & jerawat nasi
-Membantu memudar cela / parut dan jeragat
-Membantu mengecilkan pori-pori yang terbuka
-Membantu mengimbangi minyak di wajah
-Membantu melembabkan kulit wajah yang kering
-Tiada pengelelupasan
-Tiada kepedihan

Berminat nak tambah side income jom sertai kami sebagai pengedar @ dropship. 
Modal Serendah RM350 shj . 


JOM WHATSAPP “FAHARA” KE
 πŸ“²013 3456250 / 012 2216093 

🐯 Jom follow 
@deirasziebeauty 
@deirasziebeauty 
Fb Pages DeIrasZieBeauty 

Ready Stock 

ATAU  TERUS 

DATANG KEDAI 

De Iras Zie Beauty Lot G-19, 
Ground Floor Anggerik Mall Jalan 
14/8 Seksyen 14 40000 Shah Alam 
Tel 013-3456250 / 012-2216093


Sep 29, 2016

GlutaGen Berries ++ Vit E - Tidak Perlukan Pembantu Rumah Setelah Meminum Glutagen Berries ++ Vit E



Tidak Perlukan Pembantu Rumah Setelah Meminum Glutagen Berries ++ Vit E



Dengan mengamalkan meminum GlutaGen Berries ++ Vit E setiap hari badan jd bertenaga, wajah berseri dan ceria sahaja. Kerja rumah tip top tanpa bantuan maid. Maid pun kena hantar blk kg seb ngan duit byr maid lebih baik beli GlutaGen Berries ++ Vit EπŸ˜€πŸ˜€


BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty 
013-3456250 / 012-2216093

ATAU 

TERUS DATANG KEDAI 

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...