Jun 30, 2016

Combo Raya Charms



Combo Raya Charms

Jom cepat2 dapatkan harga yang mampu beli….
Paling best bila pakai Charms Foundation ni bila kt berpeluh merembes2..bukan makin capuk..makin flawless adalah.. Dah tu..ada plk perawatan dlm tu..mmgla tak ralat pakai make up tau..sbb bila lps cuci..kulit pulak makin sihat..cela ke jeragat ke mmg akan memudar..best kan?

All in 1 tau..MAKE UP N RAWAT!
Jom bercantik2 dgn CHARMS raya ni uoalsss!!😘😘

Available code: 
🌹WHITE FAIRY (PUTIH SALJU)
🌹WHITE DOLLY (CERAH)

🌹NATURAL BEAUTY (KUNING LANGSAT)
🌹SANDY PRETTY (PINKISH)

Kalau nak order boleh hubungi
📲 Whatsapp 013 3456250 / 012 2216093 

🐯 Jom follow 
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty 
Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock 

ATAU TERUS DATANG KEDAI 

De Iras Zie Beauty 
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14 
40000 Shah Alam 
Tel 013-3456250 / 012-2216093
www.deirasziebeauty.blogspot.com

Combo Raya - Cantik Berseri Menjelang Aidil Fitri


Combo Raya (STOK TERHAD)
- Cantik Berseri Menjelang Aidil Fitri

🍒🍒2B Hanya RM250
Asal RM396

Jom order untuk grab promotion sempena Ramadhan & Hari Raya Aidil Fitrti.
GlutaGen Berries ++ Vit E

Mengalami masalah kulit yang berpanjangan? Kulit kusam dan tidak bermaya? Masalah jerawat dan jeragat? Malu untuk keluar kerana parut jerawat?
Memperkenalkan 

MyShine GlutaGen® Berries ++ Vitamin E “Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan”
Kecapi Apa Yang Anda Impikan….. 

BAGAIMANA….
BERMINAT NAK CUBA? 
MEMANG BERBALOI-BALOI..

BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP 
De Iras Zie Beauty
📲 +6013 3456250 / +6012 2216093

Atau terus datang kedai

📲Hubungi

De Iras Zie Beauty 
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall 
Jalan 14/8, Seksyen 14 
40000 Shah Alam 
Tel +6013 3456250 /+6012 2216093 

Jun 6, 2016

Yes Promo Aidil Fitri 2016 Miracle Tab Ex Tablet / Miracle Ex Skin Care




Yes Promo Aidil Fitri 2016  Miracle Tab Ex Tablet / Miracle Ex Skin Care 

Jangan lepaskan peluang…bukan senang produk ni nak bagi discount melampau….apa lagi jom lah order…. Dengan tabEX, ribuan wanita menjadi lebih CANTIK BERSERI berbanding dahulu, dan memiliki kulit bersih cerah bercahaya dan kekal jelita keakhir hayat..  

Berkelulusan KKM dan HALAL. Jangan was-was atau ragu. 

Dapatkan sekarang PM / whatsapp  013 3456250 / 012 2216093 

Jom follow  
@deirasziebeauty 
@deirasziebeauty 

Fb Pages DeIrasZieBeauty 

Ready Stock  
ATAU  TERUS DATANG KEDAI  
De Iras Zie Beauty  
Lot G-19, Ground Floor 
Anggerik Mall Jalan 14/8 
Seksyen 14  40000 Shah Alam  
Selangor Darul Ehsan  
Tel 013-3456250 / 012-2216093

May 26, 2016

Charms Foundation





Charms Foundation
20g

RM 59.90 (SM)
RM 69.90 (SS)

Apple StemCell, Kolagen, Minyak Kelapa Dara


4 Pilihan Warna mengikut Tone Muka










Code: 
🌹WHITE FAIRY (Putih Salju)
🌹WHITE DOLLY (Cerah)
🌹NATURAL BEAUTY (Semua Jenis Kulit)
🌹SANDY PRETTY (Pinkish)

Bahan-bahan Charms Foundation


Apple Stem Cell
• Mengatasi masalah penuaan
• Mengembalikan keremajaan Kulit
• Mengatasi masalah Jeragat
• Mencerahkan Kulit
   
Kolagen
• Kolagen dapat membantu mengekalkan kecantikan.
• Untuk awet muda.

   
Minyak Kelapa Dara
• Minyak Kelapa Dara melembutkan dan membantu mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit.
• Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan  kulit anda.


 Minyak Zaitun
• Untuk awet muda, anti penuaan dan menyerikan wajah.
• Untuk mengatasi masalah kulit muka berjerawat, parut atau melecur.

     
  





Kelebihan Charms Foundation

Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah-tidak berminyak).
Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.
Memberikan perlindungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat
Menambahkan kolagen yg dapat membantu menegangkan kulit wajah.
Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan.
Anti jerawat.

Tidak basah atau berminyak.
       
 Tips menggunakan Charms Foundation  
  
 Tips cara memakai CHARMS dengan cara yang betul supaya wajah anda nampak lebih flawless dan smooth.

Anda tahu?? Ujian warna tidak boleh dilakukan ke atas mana-mana bahagian tangan mahupun badan kerana warnanya tidak tepat sama sekali dengan warna di muka. Warna CHARMS perlu di pilih dengan tepat supaya anda tidak nampak terlebih putih atau terlebih gelap.

Soalan : 
"Bagaimana nak tahu warna CHARMS foundation yang mana sesuai dengan kulit kami?"

Jawapan : 
"Sapukan CHARMS foundation pada wajah anda, jika ia tidak nampak, maknanya anda memilih warna CHARMS foundation yang betul.

Jom teruskan dengan tips berikutnya...

Langkah pertama : 
Pastikan wajah anda bersih sebelum menyapu CHARMS.

Langkah kedua : 
Guna berus / span untuk mendapat hasil yang lebih rata sempurna dan lebih tahan lama.

Langkah ketiga : 
Mulakan sapuan CHARMS pada bahagian tengah wajah anda iaitu kening, hidung dan dagu. Jangan lupa sapukan juga pada bawah mata dan kelopak mata supaya mudah untuk anda apabila menggunakan eye shadow.

Sangat simple kan?? Kerana CHARMS hanya basic foundation tetapi CHARMS mampu menyembunyikan any imperfection kat muka anda. Jerawat, tompok hitam, dark circle pada bawah mata, kemerah-merahan dan sebagainya. The best part in CHARMS ialah semestinya KOLAGEN & APPLE STEMCEL!! Lets try!!



BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP  
De Iras Zie Beauty   
013-3456250 / 012-2216093  

ATAU  

TERUS DATANG KEDAI   

De Iras Zie Beauty  
Lot G-19, Ground Floor,  
Anggerik Mall Jalan 14/8,  
Seksyen 14 40000 
Shah Alam  Selangor Darul Ehsan  
Tel 013-3456250 / 012-2216093  

May 25, 2016

STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB







💄STARGLOW adalah 'treatment scrub' yang berfungsi untuk menyingkirkan 
kulit mati/kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 di wajah. 
Ianya juga mempercepatkan proses PENGHASILAN KULIT BARU (COLLAGEN) 
dari bawah kulit permukaan sekaligus mempercepatkan nutrisi produk kecantikan kita seperti 
SKINCARE dsb menyerap ke dalam kulit!
Jika kita tidak scrubbing, proses2 di atas akan lambat memberikan kesannya. 

💄STARGLOW bukan scrub biasa dimana ianya DIRUMUS KHAS dari bahan2 
yg menjadikan kulit kita kulit idaman.

Jom tengok apa bahan2nya! 

❤ALPHA ARBUTIN
-Sumber alpha arbutin adalah dari daun bearberry kerana ia adalah ciri-ciri penghalang melanin.
-Memberikan kesan pencerahan berganda tanpa berlaku iritasi.
-Menjadikan kulit lebih flawless, glowing serta kemerah-merahan.
-Menyamakan tona kulit 

❤VITAMIN C
-Sumber utama kulit cantik!
-Anti-oksida yg sgt hebat! (Mencerah dan menjadikan tona kulit sekata)
-Meransang pembentukan collagen asli dr bawah kulit permukaan
-Menganjal kedutan
-Menghalang sinar UV
-Melembabkan kulit
-Menyamar cela, jeragat serta parut 

❤COLLAGEN
-Protien yang melindungi dan memperbaiki struktur kulit
-Meremajakan kulit wajah
-Menegangkan & menganjalkan kulit
-Mencerahkan kulit 

❤EKSTRAK TEH HIJAU
-Anti oksida yg kuat
-Mengandungi bahan anti septik dan anti bakteria utk menyembuhkan jerawat
-Mengimbangi pengeluaran minyak di wajah
-Menyejukkan kulit yg ‘sunburn’
-Menyegarkan kulit 

👍STARGLOW adalah produk buatan MUSLIM serta selamat digunakan tanpa was-was. 
in shaa Allah 


TESTIMONI STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB




😆 Kalau nak order boleh hubungi 
☎ WA 013 3456250 / 012 2216093 

🐯 Jom follow IG
@deirasziebeauty 
@deirasziebeauty 

 Ready Stock 
ATAU TERUS DATANG KEDAI 

De Iras Zie Beauty  
Lot G-19, Ground Floor,  
Anggerik Mall  Jalan 14/8,  
Seksyen 14  40000 Shah Alam  
Selangor Darul Ehsan  
Tel 013-3456250 / 012-2216093

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...