Produk Muslim. MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E. Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan.

Jul 17, 2018

Kama Sakti Batin - Produk Khas Untuk LelakiMAKANAN LELAKI SEBENAR

Kama Sakti Batin adalah supplement pertama yang menggabungkan "super-foods" dan herba-herba traditional yang  diformulasikan khas untuk lelaki.

Ia adalah sebuah kebanggan hasil titik peluh dan kajian selama 2 tahun daripada team kami. Kami telah mengembara ke China, India & Thailand dan menemubual beberapa doktor, pakar urologist, pakar permakanan dan pakar perubatan traditional Cina dan Ayurveda  untuk mengenalpasti dan mencari "super-foods" dan herba-herba traditional yang telah digunakan beribu tahun untuk mengubat dan meningkatkan prestasi  lelaki.

Misi kami jelas, iaitu untuk menghasilkan satu supplement yang lengkap untuk lelaki dan kami pulang dengan bangganya kerana misi kami tercapai.

Cara Penggunaan?
Satu kotak Kama Sakti mempunyai 20 sachet. Hanya perlu koyak sachet dan makan terus. Tak perlu bancuh. Untuk kotak pertama, makan DUA sachet satu hari. SATU di waktu pagi dan SATU di waktu malam. Untuk kotak kedua dan seterusnya, makan satu setiap hari Isnin – Jumaat (hujung minggu berhenti). Seeloknya makan semasa perut kosong di waktu pagi atau sebelum tidur. Minum banyak air kosong.

Kama Sakti produk khas untuk lelaki.
Boleh terus di telan tanpa perlu dibancuh. 
Hanya koyak sachet sahaja.
Dapatkan sekarang PM / whatsapp
013 3456250 / 012 2216093

Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty

Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock
ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...