Feb 26, 2014

Royal Slim Lishuo Magic









ID :  KL/ST022 (Stokis Sah)
Royal Slim Lishuo Magic
Tengah hangat diperkatakan produk slimming yg enot makan turun 20kg,wowww mmg super,so ladies2 kt luar sane jgn tunggu lg masih sempat nak selim raya ni…rase epal yg sedap.Jom dapatkan royal slim lishou magic…pengambilan yg sangat mudah.sehari hny 1 sachet selepas sahur @ selps berbuka puasa.Habiskan air 2 liter seblm tido dan 1 liter semasa bersahur.Yakin boleh…pasti kurus di hari lebaran nanti.


PRODUCT ROYAL SLIM lishuo MAGIC, adalah gabungan lishuo sekarang yg berbentuk kapsul, ROYAL SLIM Lishuo MAGIC, yang terbaru dalam bentuk sachet
Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara!For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

CARA MINUM ?
1.CAMPUR DGN AIR BIASA 200ML
2.SHAKE-SHAKE SAMBIL MENARI-NARI
3.AMBIK SEBELUM SARAPAN ( 1 hari sekali )
4.MINUM 3 LITER AIR SEHARI

** sehari hanya sepeket dan minum sebelum sahur atau sebelum breakfast.
** wajib minum air masak 3 liter sehari

Harga 1 kotak (20 sachet) = RM 110
2 kotak = RM 200
* Tidak termasuk pos

1 month or 2 month, kalau ada changes, minum lagi minum lagi… macam tu la produk kesihatan beri effect pada badan. first stage kena la keluarkan dulu toxin-toxin yang bergelumang dalam badan tu. then baru boleh start lemak2 gugur. it take times tapi dengan cara yang sihat dan selamat. 

Pengasas dan anak2 beliau macam sebaya:)
Cerita pengasas Royal Slim Lishuo Magic.Berat asal masa sekolah mengah = 47KG
Berat dengan jayanya di naikkan sehingga = 106KG
Dari 106KG, dalam masa 6 bulan berjaya turunkan 54KG
Ini ialah pengasas Royal Slim Lishuo Magic. Bukan gemuk kerana mengandung.Bukan gemuk selepas bersalin. Tapi gemuk selepas bertahun-tahun bersalin. Bukan edit, bukan camera trick. Sapa yang mengenali beliau. Tahu bagaimana beliau sebelum berwajah baru. Product Royal Slim Lishuo Magic adalah product yang mempunya kelulusan MAL (KKM) dan baru di pasarkan


Tak percaya? Enot makin kurus! Enot dah turun 16KG dari berat badan asal setelah mengamalkan Royal Slim Lishuo Magic hampir sebulan dan masih dalam proses menurunkan berat badan. Enot happy dan masih minum Royal Slim Lishuo Magic. Enot pengguna yang yakin dengan kami. Anda bagaimana?

ADA KESAN ?
Kulit akan jadi lebih flawless dan lemak-lemak kat badan tu akan gugur sedikit demi sedikit. yang penting sabar, minum dengan istiqamah..hasilnya mantap! memang anda akan tersenyum puas.
Kesan sampingan sekiranya mengambil produk Royal Slim Lishou magic
1. menjadi kenyang 8 jam
2. pengambilan yng teratur
3. hari pertama berat dah turun
4. membuang toksin
5. melicinkan kulit
6. membaiki hormon
7. mengecutkan jerawat
8. memudarkan jeragat
9. memutihkan kulit
10. baik untuk orng kencing manis
11. sesuai untuk ada darah tinggi


TESTIMONI ROYAL SLIM LISHOU MAGIC


Jangan risau. Royal Slim Lishou Magic mempuyai sijil KKM. So boleh consume tanpa was2.
Royal Slim Lishou Magic slimming product. 1 sachet dicampurkan dengan 200-250ml air. Air sejuk pun boleh. Rasa sedap air jus epal macam kat kedai tu.Royal Slim Lishou Magica da campuran collagen,so anda perlu berhenti dari mengambil minuman bercaffien. Tanpa diet, tanpa cirit-birit.Anda masih ingin tunggu dan lihat?

Jom ubah penampilan anda dgn Royal Slim Lishuo Magic. 
Terbukti berkesan! Anda pasti lebih yakin dgn penampilan anda.

Berminat nak ROYAL SLIM LISHOU MAGIC?

ID :  KL/ST022 (Stokis Sah)

BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

EJEN / DROPSHIP DIPERLUKAN

HARGA EJEN
10 KOTAK@RM70.00 SATU

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...