Produk Muslim. MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E. Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan.

Mar 12, 2013

Serbuk Pure Hydrolyzed Collagen




Mungkin ramai yang tak tahu. Kolagen yang saya jual adalah 100% pure collagen tanpa campuran apa-apa atau raw collagen dalam bentuk serbuk. Ia adalah HALAL dan dari ikan laut dalam dari Negara Korea.

Harganya jauh lebih murah dari collagen yang lain dimana telah ditambah perisa dan pelbagai lagi yang menyebabkan harganya jauh lebih mahal dan kandungan kolagen yang berkurang.

Disini terdapat brand yang lebih baik, quality yang lebih baik dan harga yang mampu milik dan yang penting 100% pure collagen. Kira yang nie macam borong la, ditimbang terus dan repack semula. Tue sebab harganya jauh lebih murah berbanding pasaran luar.

Saya jual ikut gram atau kilo.
Dalam bentuk serbuk
HALAL

Mudah di serap tubuh untuk kesihatan dan kecantikan tubuh dan kulit.


KEBAIKAN PURE MARINE COLLAGEN:

-Melaraskan dan menstabilkan BERAT BADAN dan HORMON
-Peningkatan PAYUDARA dan PUNGGUNG
-Anti-bakteria, membuang TOKSIN dalam badan
-Menghilangkan masalah SEMBELIT
-Mengurangkan TEKANAN DARAH TINGGI dan HYPOTENSION
-MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN kulit serta PAYUDARA (anti penuaan)
-Memulihara sel-sel kulit mati (JERAWAT)
-Menormalkan fungsi kelenjar TIROID
-Memperbaiki masalah KULIT dan RAMBUT
-Mengurangkan KEDUTAN, BINTIK HITAM, SELULIT, PARUT, JERAGAT dan JERAWAT
-Membantu meningkatkan METABOLISME
-Meningkatkan fungsi perut
-Membantu menghapuskan nefritis, Artritis, basal
-Menguatkan saluran darah
-Meningkatkan pemulihan penyakit sendi, kecacatan kolagen, darah dan purpura haemorrhagica
-Meningkatkan PEREDARAN DARAH
-Mencegah sakit bahu
-Berkesan bagi orang-orang yang telah sarcoma atau TUMOR
-SLIM UP abdomen dan PUNGGUNG anda, melembutkan kulit dan mengurangkan sakit PINGGANG
-Mencegah ANEMIA
-Mengisi rawan antara sendi (terutama SIKU dan LUTUT)
-Menguatkan TULANG, sinews dan LIGAMEN serta lebih mengurangkan sakit belakang
-Memperbaiki rekahan TUMIT KAKI
-Meningkatkan pemulihan LUKA lepas bersalin
-Mencerahkan WARNA KULIT (Muka, badan dan kulit dibawah ketiak)
-Meningkatkan STAMINA badan.

KESAN YANG DIALAMI SEMASA PENGAMBILAN KOLAGEN

i) 1 – 2 minggu pertama : kulit yang kering menjadi lebih licin, lembab
ii) 2 – 3 minggu : garisan kedut halus mula menghilang, liang roma semakin mengecil, kulit menjadi lebih anjal dan gebu
iii) 3 – 4 minggu : bintik-bintik hitam, jeragat mula menghilang, kulit menjadi lebih cantik dan berseri
iv) 4 minggu ke atas : pesakit gout, arthritis, sendi dan tulang mula sembuh perlahan-lahan.

CARA PENGAMBILAN... MUDAH!! & BANYAK CARANYA!! SILA2, 
JGN MALU2!! MURAH & BERKUALITI TINGGI!!  

TAMBAHAN DALAM MINUMAN (KALAU SAYA, MINUM DGN JUS OREN, MILO, SUSU SEGAR MEMANG SEDAP)

Cara Pengambilan:
- 1 sudu besar sehari  (5 gram) ATAU 2 sudu besar (10 gram) 

- Pagi & Malam untuk kesan yang lebih cepat.

- Elak kan membancuh dengan air PANAS kerana ia boleh mengurangkan keberkesanan  kolagen.

Waktu pengambilan : 

Semasa perut kosong sebelum sarapan pagi (untuk penyerapan yang maksima) atau sebelum tidur (waktu pembentukan semula sel-sel baru berlaku).

Minum air yang banyak (1-2liter) sepanjang pengambilan kolagen. Oksigen didalam air digunakan untuk melancarkan lagi pengaliran darah

SEBAGAI MASKER 
Serbuk kolagen boleh dijadikan masker dengan mencampurkannya bersama:

Toner, Air , Susu , Madu , Bedak sejuk etc

Sapukan pada muka dan biarkan selama 15-30 minit. Muka akan jadi tegang semasa proses ini. 

Basuh muka dengan air bersih dan keringkan dengan tuala bersih

Untuk kesan yg cepat, sapukan setiap malam sebelum masuk tidur.

Nota:

UTK BABY2 YG RUAM2 PUN BOLEH, SBB BABY2 MANJA NI BELUM BOLEH MINUM KOLAGEN ..BANCUH NGAN AIR SAPU AJE BUAT MCM BEDAK SEJUK.

CARA PENYIMPANAN
Simpan Serbuk Pure Hydrolyzed Collagen bekas kedap udara (suhu bilik)


PROMOSI HEBAT!!! PRODUK TERBAIK DIPASARAN!

150G – RM135.00 
250G – RM230.00
500G –  (RM450)
1KG   –  (Sms 013-3456250)


KULIT KUSAM MAKIN CERAH MENAWAN!
JERAWAT HILANG!
KULIT BERLUBANG AKIBAT KESAN JERAWAT MAKIN BERSIH
TULANG,RAMBUT DAN KUKU MAKIN KUAT!
DAN BAAAAANYAAKK LAGI!!

DIJAMIN DARI SUMBER YG HALAL. HANYA TUANG, KACAU & MINUM DGN JUS BUAH2AN ATAU MINUMAN KEGEMARAN ANDA

SELAMAT BERKOLAGEN………….

Stok Amat Terhad.......

Untuk Tempahan call/sms 013-3456250 / 012-2216093 ATAU Datang Kedai

De Iras Zie Beauty 
G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel  :  013-3456250 / 012-2216093
Email :  deirasziebeauty@gmail.com



MARI MEMBUAT MINUMAN KOLAGEN ANDA!!

‎100% .Serbuk Pure Hydrolyzed Collagen .Memang betul2 PURE!! Kolagen yg sy jual ni merupakan RAW INGREDIENT untuk macam2 jenis product kolagen dipasaran sekarang. Mesti anda tak percaya anda pun boleh buat product collagen sendiri dirumah!! Bagaimana? begini caranya...

Bancuh air kegemaran anda... kemudian tambah ‎5g ‎100% .Serbuk Pure Hydrolyzed Collagen

Inilah hasilnya...

- Cocoa + Collagen = Cocoa colagen 
- Cranberry + Collagen = Cranberry Collagen
- Kiwi + Collagen = Kiwi Collagen  
- Peach + Collagen = Peach Collagen
- Blueberry + Collagen = Blueberry Collagen   
- Soya + Collagen = Soycollagen

 MACAM2 LAGI ANDA BOLEH BUAT! Milo Collagen pun boleh. hehe.. Cuba lah...

‎100% Serbuk Pure Hydrolyzed Collagen. Collagen TERBAIK dipasaran..
Sharing is Caring..




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...