May 5, 2014

Egg White Peel Off Mask





Mistine Egg White Peel Off Mask (Net wt. 85 g)
Poreless & Anti-blackhead

KELEBIHAN EGG MASK :-Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit
-Mengurangkan dan menghilangkan blackhead & whitehead
-Memudarkan parut-parut halus
-Mengecilkan pori-pori kulit muka
-Mengecutkan jerawat

CARA PENGGUNAAN EGG MASK :# Basuh muka dan lapkan sehingga kering
# Sapukan mask egg white peel ke seluruh muka kecuali bibir dan kening
# Biarkan ia sehingga kering dalam 15-20
# Tarik perlahan-lahan, kemudian bilas dengan air
# Guna 3x dalam seminggu untuk kesan yang lebih efektif

- Seriously, produk ni sangat BEST sebabnya.. Korang tak perlu lagi susah-susah pecahkan telur dekat rumah. Senang untuk digunakan, nak bawa travel pi mana-mana pon senang. Tak ada bau hanyir macam telur yang biasa kita gunakan di rumah tu. So, tak payah risau k!!!


BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...