Produk Muslim. MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E. Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan.

Sep 27, 2015

GlutaCaps


"Ingatkan muka je putih, Lepas ambil Glutacaps, Satu badan Putih!"

Nak kan kulit muka 1, 2 atau 3 tona lebih cerah??! Kulit cerah, segar, putih bersih dan yg paling penting tak perlu mekap tebal pun nampak cantik natural je! Glutacaps adalah produk pemutihan kulit yg selamat digunakan & keberkesanannya dibuktikan. Inilah produk yg anda cari2 selama ini…

Glutacaps bertindak dengan memutih & mencerahkan kulit diseluruh muka dan badan secara rata, ia berfungsi menjadikan kulit lebih lembap dan lembut, mengatasi mslh kulit kering serta membasmi jerawat.

Glutacaps pil pencerahan 1 badan – Memutihkan Seluruh Kulit

Anda ada masalah tona kulit tak sekata dan gelap?
Jerawat & parut jerawat yang banyak dimuka?
Kulit tak bermaya & kusam?

Mesti rasa stress kan bila masalah kulit byk sangat. 
Nak keluar pun…hmm…rasa tak yakin je..
Kene pakai mekap tebal sikit baru rasa ok..

Woww!! Tak sangka betul atlast ada jugak produk yang betul-betul berkesan! Baru 1 minggu guna kesan dah nampak dekat muka, tapi ape yg mengejutkan seluruh badan sekali putih, siyes uolls dengan Glutacaps mmg sangat best!

1st produk pemutihan yg paling byk ingredient di Malaysia. 1 kapsul mengandungi 500mg yg bebas bahan kimia sebab tu kesannya cepat. Dalam masa 12 jam badan kita memerlukan lebih 500mg gluta untuk pencerahan kulit. Jadi klu 24 jam, ngam2 lah 2 biji untuk kesan yg cepat. Dengan Glutacaps uolls jgn risau ye, tak ada kesan sampingan sebab produk ini telah pun lulus ujian sijil racun dpd USM. 

Bahan aktif gluta yg original dari tumbuhan ini akan mmbantu mgurang & memudarkan jerawat selain pemutihan badan secara beransur-ansur.

Glutacaps adalah produk pencerah kulit no 1 di Malaysia. Pastikan yang original baru beli.


Kandungan glutacaps
100mg vitamin c
350mg pure l glutathione Gred AAA dari Jepun
50mg hyaluronic acid

Kelebihan Glutacaps
Kulit semakin glowing & bertambah putih
Jeragat & pigmentasi hilang
Mensekatakan tona kulit muka
Menghapuskan jerawat
Menghilangkan parut jerawat
Menegangkan kulit muka
Antioksidan
Memulihkan katarak & glukoma
Membekalkan kandungan air
Menghilangkan kedutan di wajah
Mengekalkan kelembapan wajh
Menggalakkan pembaharuan kolagen dlm badan

Pencerahan kulit 1 badan

***Hasil/proses yang berlaku kemungkinan berbeza bagi setiap individu

Apa yang anda bakal anda rasai dengan Glutacaps?
Memutih & mencerahkan muka dlm 3 hari sahaja
Parut degil & lama semakin pudar dan beransur hilang
Menyingkirkan JERAWAT + JERAGAT
Kulit muka bertambah lembut & lembap
Memutihkan 1 badan
Tona warna kulit menjadi sekata
Kulit jadi putih kemerah-merahan (ada seri)
Menjimatkan diantara produk pemutihan lain
Bibir menjadi merah secara semulajadi
Menjadikan perut sentiasa kenyang (boleh slim)
=> Gluta & collagen dalam badan menjadi aktif seawal 2 jam selepas makan
=> Mengunakan bahan aktif gluta original 100%
Anda bakal rasa sgt menyesal sebab tak ambil dari dulu lagi
Kawan2 bakal puji anda semakin putih, gebu & flawless

GlutaCaps merawat skin problem dari luar & dalam. Produk nie tak ada kesan sampingan sebab ingredient dia hanyalah glutathione + vitamin c + hyaluronic acid sahaja dimana bahan ni lah yg sering digunakan oleh pakar2 kulit untuk treatment2 yang mahal diluar sana..


Glutacaps juga bebas bahan kimia, tak ada kandungan hormon jadi takde kesan sampingan negatif sprti naik jerawat @ gangguan kitaran period. Selain tu, glutacaps bebas dari collagen so uolls tak akan mengalami masalah allergic ataupun berat naik so boleh consume tanpa ragu & was2...


Produk Glutacaps berkesan seawal 1-7 hari je. Uolls tanye kenapa kesan cpt?? sebab kami hanya gunakan material gluta gred AAA yg terbaik sahaja.

FOLLOW CARA AMBIL GLUTACAPS

Anda akan dpt kulit yg putih berseri, glowing & lembut. 
Satu badan boleh putih dlm masa 4 -7 hari sahaja

☞ Ambil 1 kapsul 30 minit before breakfast
ATAU
☞ 1 kapsul sebelum tidur
☞ Kalau nak lebih cepat kesan, Untuk 1st Week ambil 2 biji. 
1 biji sebelum breakfast & 1 biji sebelum tidur
☞ Selepas minggu pertama pengambilan, baru makan sebiji sehari
☞ Teruskan ambil glutacaps untuk kesan yang diidamkan

Pantang-Larang
Tak ada pantang yg berat Cuma byakkan minum air kosong
Caffeine & susu elakkan, serta kurangkan gula
Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
Ibu menyusu boleh ambil
Seawal usia 15 tahun boleh ambil
Pesakit buah pinggang, kencing manis, sakit jantung yg tak kritikal boleh ambil


Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan atleast beberapa jam





Kebaikan dan Kesan Glutacaps
1) Bertindak Memutihkan Kulit Seluruh Badan Secara Rata
2) Melembapkan Kulit (Mengatasi Masalah Kulit Kering)
3) Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat
4) Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya
5) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
6) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih
7) Membuat anda bangga dengan diri anda
8) Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti TInggi
9) Mudah Dimakan. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja.

10)Ada kelulusan/berdaftar dengan KKM


BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty 
013-3456250 / 012-2216093

follow Ig@deirasziebeauty

ATAU

TERUS DATANG KEDAI
De Iras Zie Beauty 
Lot G-19,
Ground Floor, Anggerik Mall Jalan 14/8,
Seksyen 14
40000 Shah Alam Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
www.deirasziebeauty.blogspot.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...