Produk Muslim. MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E. Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan.

Jul 7, 2008

Cabaran & Dugaan Mencapai Impian....

Apabila kita impikan sesuatu, DIA akan sertakan setiap impian itu dengan cabaran dan dugaannya sekali. Sekuat manakah impian kita itu? adakah cabaran yang diberi akan melemahkan kita atau barangkali akan menghapuskan impian dari minda ini?? Segalanya hanya kita yang tentukan.. tabahkah hati? tenangkah minda? kuatkah emosi diri? Yang PASTI!!... Insyallah, sekiranya hati kita tabah, minda kita tenang, redha dengan ketentuan dariNYA dan emosi diri terjaga rapi... Impian akan menjadi satu Realiti... PASTI!!! Itulah yang kami harungi selama ini, dalam kehidupan dan dalam perniagaan ini... bila kita ingin mencapai Supervisor, Manager, Senior Manager dan Level Executive... PASTI DIA akan sertakan cabaran... dugaan yang akan datang dari depan belakang, kiri kanan atas dan bawah.. dari luar dan dalam... segenap sudut... tapi PERCAYALAH... Impian kita akan terlaksana asalkan kita sentiasa REDHA dan YAKIN yang DIA PASTI akan menolong kita... kerana pasti suatu ketika kita akan rasa bagaikan sendirian tanpa sesiapa... tanpa segala... KETIKA ITULAH... sebenarnya KITA ADA DIA Yang
Maha Esa... Yang Maha Segala.. Yang Maha Kaya..
Impian Kita Kan Jadi Nyata...
Percaya akan DIA!! & Selamat Maju Jaya dari saya...
Banyaknya Bonus !!!
Sebagai ahli biasa (Representative) anda akan mendapat bonus sehingga 16%. Secara ringkasnya apabila anda dan group anda membuat pembelian dalam sebulan:
Pembelian 3 tin - Tiada bonusPembelian
6 tin - ~RM50Pembelian
9 tin - ~RM100Pembelian
12 tin - ~RM200
Sekiranya anda berada ditahap Supervisor, bonus anda adalah sehingga 25%.
Seandai rakan anda ingin menjadi ahli dengan membeli 3 tin, maka anda akan mendapat bonus ~RM75.75 (25% x 303pv) kerana 1 tin Alpha Lipid bersamaan 101pv.
Bayangkan sebagai ahli biasa, kalau pembelian 3 tin anda tidak akan mendapat bonus TETAPI sebagai Supervisor, kalau pembelian 3 tin anda akan mendapat bonus ~RM75.75.
Maka kami syorkan anda untuk menjadi Supervisor pada bulan Julai ini! Bagaimana? Pembelian anda & group anda dalam bulan Julai mestilah 30 tin atau lebih. Contohnya: Anda dan 4 rakan anda membeli 6 tin Alpha Lipid LifeLine setiap orang, maka jumlah keseluruhan adalah 30 tin (5 orang x 6 tin) dan 4 rakan anda akan mendapat bonus ~RM50 setiap seorang dan anda akan menjadi SUPERVISOR!
Jaga Hati Semasa Rezeki Menjadi !!
Kenapa tajuk "Jaga Hati Semasa Rezeki Menjadi!" ini ditulis? Ini adalah kerana jualan produk Alpha Lipid LifeLine di Malaysia semakin menjadi-jadi. Mereka yang asalnya hanya pengguna biasa (membeli 3 tin sahaja) telah mula mengorak langkah membina perniagaan ini.
Kini terasa mudah mempromote produk Alpha Lipid LifeLine ini kepada saudara-mara dan rakan2 kerana ramai yang telah mengetahui akan khasiat Alpha Lipid ini dari mulut ke mulut dan juga dari siaran radio dinegeri masing2... ini menyebabkan bonus yang diterima suatu yang tidak disangka2 lebih2 lagi apabila terasa kepuasan bila seseorang yang strok boleh bangun dan berjalan semula, yang kencing manis dah bertenaga dan sihat semula dan banyak lagi testimoni yang menyebabkan Alpha Lipid LifeLine semakin dikenali ramai.
Rezeki 'mudah' yang mencurah2 ini tiba, maka kami ingin berpesan agar kita sentiasa menjaga hati agar sentiasa INGAT segala rezeki adalah dari Dia Yang Maha Pemurah. Kita perlu sentiasa bersyukur dengan pemberianNya.. INGAT!! jaga famili... jaga diri... jaga hati... jaga emosi dan jaga minda... jangan SOMBONG! jangan RIAK! kerana rezeki ini adalah dari DIA Yang Esa..
Contoh alkisah Kak Ana yang hanya beli Alpha Lipid untuk kegunaan sendiri, apabila semakin sihat beliau berkongsi dengan famili, saudara-mara dan rakan2. Bermula dengan 'tolong belikan' untuk kenalan beliau, akhirnya bulan lepas beliau menjadi Supervisor. Segalanya hasil dari perkongsian tentang Alpha Lipid LifeLine ini kepada famili, saudara-mara dan rakan2 beliau. Beliau tak sangka ramai yang nak kan Alpha Lipid ini dan ramai yang tidak tahu nak beli dimana. Semoga perniagaan ini semakin maju, insyallah...
Ingatlah ramai yang 'menunggu' anda untuk menawarkan perkongsian tentang Alpha Lipid LifeLine ini, untuk ikhtiar mereka untuk kembali sihat.
Sekian, terima kasih
Azizah
Shah Alam
013-3456250 atau emai ziemat@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...