Produk Muslim. MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E. Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan.

Jan 17, 2010

Permata Hijrah Produk Penjagaan Mata


1.  Toner Permata Hijrah 1(Biru Rm12.90)
Maklumat Produk

Untuk cuci mata, gatal mata, berair mata, ketumbit dan mengeluarkan habuk dalam mata.


2.  Toner Mata Permata Hijrah 2 (Pink Rm29.90)
Maklumat Produk


Untuk peringkat permulaan rabun. Untuk mengurangkan "POWER" kaca mata, masalah rabun dekat dan jauh dan mencairkan selaput lendir yang tumbuh di dalam mata dengan izin ALLAH


3.  Toner Mata Permata Hijrah 3 (Hitam + Hijau Rm119.80)
Maklumat Produk

Untuk masalah silau mata, masalah rabun dekat dan rabun jauh, masalah kornea mata, masalah katarak, masalah glukoma, masalah urat saraf, masalah rabun yang disebabkan kencing manis, mengurangkan "POWER" kaca mata dan mencairkan selaput lendir di dalam mata dengan izin ALLAH. InsyaAllah sembuh tidak perlu dibedah dan tidak berkaca mata lagi.
Warna Hitam = Untuk kegunaan malam (RM59.90)
Warna Hijau = Untuk kegunaan siang (RM59.90)4.  Toner Mata Permata Hijrah 4 (Merah Rm189.90)
Maklumat Produk


Masalah rabun malam, rabun ayam, masalah silau mata yang serius, masalah urat saraf mata yang serius, masalah retina rosak, masalah kornea koyak, masalah katarak yang lebih serius, masalah saluran air mata tersumbat, masalah kekeringan airmata, masalah mata yang sangat letih, masalah rabun dekat & rabun jauh yang lebih serius, masalah rabun yang disebabkan oleh penyakit kencing manis yang serius, mengurangkan "POWER" kaca mata yang melebihi 400 ke atas, mencairkan selaput lendir, menguatkan kembali urat saraf mata yang sangat lemah disebabkan laser atau pembedahan. Dengan izin ALLAH, insyaAllah sembuh dan tidak perlu di bedah atau laser dan tidak perlu berkaca mata lagi. InsyaAllah....5. Toner Mata Permata Hijrah 5 (Putih Rm599.90)

Maklumat Produk

Istimewa.Yang Terbaik!! Sudah Terbukti!! Masalah silau mata....Insya Allah dengan izin Allah Ta'ala ramai yang telah sembuh!! Masalah katarak... InsyaAllah dengan izin ALLAH Ta'ala ramai yang telah sembuh tak perlu dibedah/laser. Masalah rabun yang disebabkan oleh kencing manis, mengurangkan "POWER" kaca mata telah ramai yang dapat melihat tanpa memakai kaca mata. INSYAALLAH DENGAN IZIN ALLAH TA'ALA.No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...