Produk Muslim. MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E. Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan.

Jan 25, 2011

Myshine GlutaGen Berries


Kesihatan Hebat
“Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelangsingan”


Gabungan semulajadi Glutathione, Collagen dan pati pelbagai buah Beri yang ditambah dengan vitamin dan pelbagai nutrien untuk membaharui, mempermuda dan melindungi system pertahanan badan untuk kesihatan yang hebat, awet muda dan menyerlahkan kejelitaan, keceriaan & kelansingan.


Khasiat GlutaGen Berries   
    * Bertindak sebagai anti-oksidan, anti penuaan dan mencerahkan kulit
    * Kulit menjadi lebih anjal, meningkatkan tahap kelembapan dan menyerlahkan keremajaan kulit
    * Kulit menjadi lebih sihat serta menghalang proses pengeluaran kedut-kedut dan garis-garis halus
       yang baru
    * Membantu menjadikan kulit cantik, gebu dan cerah
    * Sentiasa muda dan bertenaga
    * Mengurangkan kolestrol dan membantu mengurangkan proses pembentukan lemak
    * Mengurangkan berat badan serta meningkatkan tenaga, tahap penghadaman dan kecerdasan mental
    * Meningkatkan system imunisasi badan, memperbaiki pengaliran darah dan menjadi jantung lebih sihat
    * Membantu mendapatkan tidor yang lena, nyah toksid
    * Meningkatkan kualiti rambut, menguatkan kuku dan mencegah tumit kaki pecah
    * Susuk tubuh lebih cantik dan otot lebih baik
    * Menguatkan lagi sendi, ligamen dan tendon
    * Meningkatkan lagi kesihatan dan kebaikan tubuh
    * Mata yang segar dan bersinar setiap hari


CARA PENGAMBILAN
Pagi 1-3 jam sebelum sarapan dan/atau malam 2-3 sebelum tidur.


BAHAN-BAHAN & FUNGSI
L-Glutathione (1000mg)
Anti-oxidant, anti-penuaan dan mencerahkan kulit. Glutathione yang terdapat di dalam GlutaGen Berries akan bertindak sebagai Anti-oxidan, anti-penuaan dan mencerahkan kulit. Glutathione yang dipertingkatkan kandungan dose nya memberikan kesan yang baik seperti memutihkan kulit (SKIN WHITENING). Badan akan meningkatkan penghasilan glutathione selari dengan peningkatan pendedahan badan kepada bahan beracun (toxin).


Hydrolyzed Fish Collagen
Kulit sihat, muda, lembut dan sekata. GlutaGen Berries memberikan collagen yang diperlukan oleh kulit supaya lebih anjal, mengurangkan kedutan dan meningkatkan tahap kelembutan. Penggunaan GlutaGen Berries secara konsistan mengikut dos yang dicadangkan akan mengekalkan kesihatan, wajah yang muda dan kulit yang sihat. Sekaligus menghalang proses pengeluaran kedut-kedut dan garis-garis halus yang baru.


Vitamin C (daripada buahan berries)
500mg


Astaxanthin
Menyerlahkan keremajaan dan menegangkan kulit. Ia adalah salah satu antioksida yang terbaik dijumpai di dunia. Berfungsi menyerlahkan keremajaan kulit, menegangkan kulit. Rumusan istimewa ini membantu menjadikan kulit cantik, gebu dan cerah. Malahan anda akan sentiasa muda dan bertenaga kerana astaxanthin merupakan anti oksidan dan anti penuaan yang hebat. Pengambilan GlutaGen Berries setiap hari adalah berkesan pada keanggunan dan kecantikan anda.


White Kidney Bean
Berkesan mengurangkan kolestrol. Sumber yang baik untuk mengurangkan kolestrol. Mengurangkan penyerapan karbohidrat dari makanan seperti roti dan nasi, dan seterusnya badan akan mendapat kurang kalori untuk proses pembentukan lemak.


Acai Berry
*  Mengurangkan berat badan. Meningkatkan tenaga, tahap penghadaman, kecerdasan mental.
*  Meningkatkan imunisasi badan, memperbaiki pengaliran darah dan menjadikan jantung lebih sihat.
*  Membantu mendapat tidur yang lena, nyah toksid, kulit lebih baik dan penampilan lebih muda.


Ekstrak( Extract) Buah-buah Beri
GlutaGen Berries diperbuat daripada campuran khas lebih daripada duabelas (12) jenis buah beri premium yang telah dipilih secara ekslusif termasuklah blueberry, blackcurrant, cranberry, chokeberry, strawbery, acai berry, elder berry dan sebagainya dari Eropah yang kaya dengan Anthocyanins dan memiliki sifat antioksida dan amat baik untuk mata. Selain daripada itu, ia diperkaya dengan Vitamin A, C, E dan Zink yang dapat membekalkan khasiat terbaik yang diperlukan oleh mata anda agar kekal kelihatan segar dan bersinar sepanjang hari.
Testimoni
MyShine GlutaGen Berries ™


Cik Alis Sebelum Menggunakan Produk MyShine GlutaGen Berries

Cik Alis Selepas Mengunakan Produk MyShine GlutaGen Berries

Cik Alis - Klang, Selangor
Berat Ideal dan Wajah Cerah Berseri
Saya mempunyai kulit sensitif , alegik dan mudah berparut. Oleh sebab itulah saya tertarik dengan produk GlutaGen Berries kerana ia mempunyai ekstrak glutatione, astaxantin, collagen, yang dapat membantu memudarkan parut dari dalam dan meningkatkan antibodi kulit yang sensitif. Kesan ketara saya perolehi selepas sebulan pengambilan. Kandungan Acai Berry dan White Kidney Bean telah membantu menurunkan berat badan saya. Kulit juga nampak cerah dan parut juga semakin pudar. Apa rahsia saya untuk berat ideal dan wajah cerah berseri?? GlutaGen Berries jawapannya. Saya amat gembira dengan perubahan ini. Sekarang saya sudah hampir setahun meminum GlutaGen Berries.Kulit Kering dan Rambut Gugur
Sebelum saya mengamalkan GlutaGen Berries™, kulit saya nampak kusam dan kering serta sering mengalami keguguran rambut. Saya diperkenalkan dengan GlutaGen Berries™ dan tertarik untuk mencubanya kerana formulasinya untuk kulit, rambut, mata dan tulang selain ia amat menjimatkan. Setelah 2 minggu mengamalkannya, perubahan ketara disedari rakan-rakan yang memuji saya. Saya nampak cerah serta rambut saya juga kurang gugur berbanding sebelum mengamalkannya. Saya amat berpuas hati dengan GlutaGen Berries™
Maya, Kuala Kangsar


Wajah Makin Putih, Gebu Dan Berseri
Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pengguna produk MyShine. Saya Nor Suhaila Ismail (30thn) berasal dari Kota Bharu, Kelantan ingin berkongsi pengalaman saya tentang keberkesanan produk MyShine GlutaGen Berries ™. Saya telah mencuba produk ini selama satu bulan. Perubahan yang dapat saya rasakan ialah kulit saya tidak kering lagi (tidak kusam). Kulit menjadi lembap, liang-liang roma di muka juga semakin mengecil. Pada mulanya saya hanyalah mencuba produk ini untuk menurunkan berat badan disamping memulihkan kulit allergy selepas berpantang akhir tahun lepas tetapi selepas 2 minggu rakan-rakan menegur yg muka saya semakin bersih dan wajah semakin berseri-seri, lalu mereka bertanyakan ‘produk apa yang saya gunakan?’ Berat badan saya juga turun 2 kg selepas sebulan kepada 66kg. Saya akan terus mengunakan produk ini untuk medapatkan berat badan yang ideal, mencerahkan kulit serta menyerlahkan kejelitaan, keceriaan dan kelansingan.
Nor Suhaila, Kota BharuNo comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...