Produk Muslim. MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E. Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan.

Sep 6, 2012

GluColla BerriesRahsia  Kulit Cantik Gebu dengan GluColla Berries

Kolagen memainkan peranan penting dalam membuat kulit anda bersinar, cerah dan sentiasa nampak lebih muda. Produk ini juga membantu tubuh anda untuk membakar lemak. Namun, kerana faktor-faktor seperti proses penuaan, pengeluaran kolagen semulajadi di dalam tubuh kita semakin berkurang dari masa ke masa, pengambilan suplemen kolagen sangat diperlukan untuk merangsang pengeluaran kolagen dalam badan. Kolagen juga membantu kulit anda kelihatan lebih tegang, sihat dan cerah. 

GluColla Berries diformulasikan dari kombinasi Glutathione, Kolagen dan Vitamin C dari pati buah-buah Beri. GluColla Berries memberi kebaikan kepada berbagai jenis-jenis penyakit yang berbeza. Hal ini penting dalam mempertingkatkan pertahanan badan dari radikal bebas, tekanan oksidan, racun dan penyakit. Kolagen adalah anti penuaan yang terbaik.

Kolagen memainkan peranan penting dalam membantu kulit anda lebih sihat, bersinar, cerah dan kelihatan lebih muda. GluColla Berries juga boleh  membantu tubuh anda untuk membakar lemak. Faktor-faktor seperti proses penuaan menyebabkan pengeluaran kolagen semulajadi di dalam tubuh kita semakin berkurangan dari masa ke masa. Dengan mengambil  kolagen tambahan akan meningkatkan rangsangan pengeluaran kolagen semulajadi dalam badan kita.

GluColla Berries boleh membantu kulit anda kelihatan lebih anjal, sihat dan cerah. GluColla Berries juga membantu untuk menyelesaikan masalah kulit seperti kedut dan garis-garis pada wajah.

Adakah kesan sampingan ? 
Mengambil GluColla Berries  adalah selamat dan baik untuk seluruh badan, khususnya kulit. Tiada kesan sampingan kerana ramuannya berasas dari bahan-bahan semulajadi terpilih. Tiada bahan tambahan.

Berapa cepat saya boleh melihat hasilnya?
Mereka yang mengambil GluColla Berries secara teratur mengakui bahwa pengambil GluColla Berries 2 - 3 kotak atau lebih akan menghasilkan kulit yang lebih cerah. Namun kesan berbeza-beza antara seseorang individu tersebut. Sebahagian besar individu dapat merasainya dengan lebih cepat. 

Apakah kandungan GluColla Berries?
GluColla Berries mengandungi  campuran  L-Glutathione (asid L-Glutamic), Kolagen & Extract buah-buah beri, Rossele, Grape Seed, Green Tea,  Vitamin C dan Multi Vitamin. 

Apakah bentuk GluColla Berries dan bagaimana cara penggunaanya?
GluColla Berries berbentuk serbuk.  Dalam 1 kotak ada 15 sachets. Ia boleh diminum terus dengan cara  membancuh bersama air  sejuk. Untuk hasil yang terbaik, GluColla Berries harus diminum pada waktu malam sebelum tidur kerana waktu puncak untuk pembaikan dan pertumbuhan semula dalam tempoh dua jam pertama semasa tidur – ia dikenali sebagai kitaran alfa.

Adakah berat badan saya akan naik berikutan pengambilan GluColla Berries?
Setiap pek GluColla Berries mengandungi hanya 57 kcal dan 0 g lemak. Biarpun anda sedang menjalani pelan diet, ia tetap sesuai untuk diambil setiap hari.

Adakah ibu yang menyusu bayi boleh mengambil GluColla Berries?
Setakat ini tiada kesan sampingan yang berlaku kerana pengambilan GluColla Berries pada Ibu yang menyusu. Ini kerana GluColla Berries mengandungi vitamin, calcium dan mineral yang penting untuk keperluan badan kita. GluColla Berries tidak mengandungi pewarna, perasa atau pengawet.

Cadangan Pengambilan
Ambil 1atau 2 sachet setiap hari. 1 sachet  sebelum sarapan dan 1 sachet sebelum tidur. Larutkan dalam air minuman, kacau dan minum. Untuk tujuan peyenggaraan, ambil 1 sachet setiap hari sebelum tidur.

Kebaikan GluColla Berries:
Anti-oksidan         
Mengembalikan kecerahan kulit      
Anti penuaan / Awet Muda dan kulit bercahaya   
Meningkatkan elastiktasi dan kelembutan kulit   
Mengurangkan garis dan kedutan      
Membantu kulit anda menjadi lebih putih dan halus  
Meningkatkan kemampuan kulit untuk melembapkan sendiri, membantu dalam penghapusan sel-sel kulit mati      
Mengatur / Mengimbangi berat badan
Memastikan sel anda berjalan lancar
Mencegah kerosakan sel badan kita
Membantu memulihkan kekeringan dan kerapuhan rambut
Membantu meringankan bisul, masalah pencernaan dan ginjal
Membantu untuk kesihatan gigi anda
Membantu membakar lemak
Mengembalikan raut wajah yang kusam

Kandungan

Minuman campuran segera beri-beri, asid L-Glutamic & kolagen
Instant Drink Berries, L-Glutamic Acid with Collagen

Bahan-Bahan Lain
Maltodextrin, Mixed Berries flavour Powder (Strawberry Concentrate, Blueberry Concentrate, Rosberry Concentrate, Cranberry Concentrate, Maltodextrin, Grape Skin Extract, Annatto, Blueberry Flavour). Collagen, Fructose Oligocasaccharide, Rossele, Citric Acid, Vitamin C, Grape Seed, Multi Vitamin, Green Tea Extract, Sucralose and contain permitted flavouring substance


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...