Produk Muslim. MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E. Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan.

Oct 6, 2014

Kangen Water
KANGEN WATER (sila klik)

Air Kangen ni  mempunyai molekul air yang tersangat kecil (micro cluster 3-5 molecul) dibandingkan dengan air biasa (16-20 molecul)...sebab tu ianya dapat diserapkan ke dalam tubuh dengan cepat dibandingkan dengan air biasa. Oleh kerana sifat molekulnya yang halus, ianya boleh meneutralkan asid dan sisa pembakaran dalam tubuh yang berasal daripada sisa makanan.

Dalam ertikata lain uolls, AIR Kangen ni boleh berfungsi sebagai detoxifikasi/ pembersihan kepada kekotoran yang ada dalam tubuh kita. Kandungan PH nya juga agak tinggi dibandingkan dengan air puteh biasa.

Generasi bayi yang lahir semakin meningkat setiap tahun dan juga berjuta-juta yang telah menghampiri umur 60 tahun setiap bulan. Jadi, tidak menghairankan lagi bahawa terdapat peningkatan selari dalam penarikan kesihatan dan kesejahteraan dan juga dalam memperlahankan proses penuaan.

Menurut pakar-pakar, perubahan ketara dalam pH tubuh badan boleh menjejaskan keseluruhan kesihatan, tahap keletihan, sakit, berat badan dan prestasi sukan. Keseimbangan pH adalah penting untuk kesihatan manusia dan dapat memperlahankan proses penuaan.

Di Negara Jepun, hospital dan klinik mereka menggunakan air alkali heksagon yang dikenali sebagai Kangen Water selama 30 tahun untuk merawat beberapa keadaan penyakit. 
Menurut kajian saintifik yang telah dijalankan di universiti dan hospital-hospital di seluruh dunia, minum Kangen Water boleh:

Mengeluarkan lemak yang berlebihan dan toksik dalam badan
Menormalkan tekanan darah
Menyokong fungsi usus yang sihat
Menyelesaikan jangkitan saluran kencing
Melegakan asma dan jangkitan pernafasan yang kronik
Memberhentikan kebusukan yang tidak normal dalam usus gastro
Mengurangkan percambahan candida, kulat, dan mikroform yang tidak diingini
Mengurangkan kesakitan kronik
Meningkatkan tahap penyembuhan luka


Heksagonal Kangen Water kini boleh didapati kepada pengguna-pengguna di Malaysia. Alat perubatan yang digunakan di hospital-hospital dan klinik negara Jepun boleh dibeli untuk kegunaan di rumah. Seperti kata Dr. David Carpenter, “Saya merasakan bahawa meminum heksagonal Kangen Water adalah perkara yang paling penting seseorang boleh lakukan untuk kesihatan mereka.”

Manfaat Kangen Water

Penghidratan dan Drinkability
Air Alkali adalah sumber terbaik untuk penghidratan yang sihat kerana bukan sahaja ia mempunyai rasa yang lebih baik, malah ia lebih mudah untuk diserap oleh tubuh badan. Ini meningkatkan keupayaan minuman itu dengan mengurangkan perasaan yang biasa ada ketika kita meminum air seperti loya, kembung, dan tidak sedap. Kebanyakan orang boleh merasa perbezaannya selepas meminum segelas air Kangen.

Micro Clustering
Beberapa kajian telah membuktikan satu fenomena yang dikenali sebagai “Kelompok Mikro” yang merujuk kepada struktur molekul air yang sangat kecil. Banyak manfaat telah dikaitkan dengan fenomena ini.

Neutralisasi Radikal Bebas
Air alkali membantu kesihatan organ-organ dalaman. Sebahagian daripada sebab untuk manfaat ini adalah air alkali telah ditunjukkan untuk menjadi anti-oksida yang meneutralkan radikal bebas.

Menggalakkan Pemanjangan Umur
Secara saintifiknya, air ini diiktiraf sebagai pembantu dalam kesihatan dan pemanjangan umur. Manfaat semula jadi air ini digalakkan dan dipertingkatkan oleh kealkaliannya.

Detoksifikasi
Air adalah pelarut sejagat yang tubuh badan kita bergantung untuk membuang toksin dan bahan buangan lain daripada badan Dengan negatif potensi pengurangan pengoksidaan (-ORP) dan rasa yang hebat, anda boleh bergantung kepada air alkali seperti Kangen Water untuk membantu dalam peneutralan radikal bebas dan menangani semua keperluan penghidratan badan anda.

Manfaat Kangen Acidic Water 

Pembersihan Toksik Bebas
Beberapa pengeluar membina mesin industri pelbagai guna untuk tujuan pembersihan yang menggunakan hanya air Strong Acidic sebagai ejen pembersihan. Begitu juga dengan sistem kolam renang yang menukarkan air klorin keras kepada air ion berasid untuk menjaga kebersihan kolam itu.

Kebersihan Peribadi
Air ini dikenali di Negara-negara Asia sebagai “Air Kecantikan”. Ia adalah ejen pembersihan luaran yang sangat berkesan yang digunakan untuk kebersihan diri.

Tiada Bahan Kimia 
Salah satu sebab air asid ini diguna oleh institusi-institusi seperti hospital dan perkhidmatan penjagaan adalah bahawa air asid ini tidak mempunyai bahan kimia. Air asid secara semula jadinya bebas dari fostat dan bahan cemar lain yang berisiko merosakkan dan mencemarkan segalanya.


BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...