Produk Muslim. MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E. Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan.

Oct 30, 2017

LUFF❤SKIN BOOSTER - Vitamin khas utk Orang yg nak kulit GEBU , PUTIH & CANTIK

Terbaru & Terkini ! Vitamin khas utk Orang yg nak kulit GEBU , PUTIH & CANTIK  !! Introduce our new product... LUFF❤SKIN BOOSTER by LUFFIYA . 
.
.
Kami cipta khas LUFF❤SKIN BOOSTER  daripada bahan yang high quality & serbuk vitamin c tulen !! 
Tak perlu lagi berhabis duit untuk injection vit C atau Botox untuk kelihatan putih !!
.
Iya memang hebat. Tak ada yang boleh lawan pun serbuk vitamin c ni. . Ni lah vitamin yang produk2 lain duk guna dalam skincare, jus, supplement dan lain2. Tp mereka guna sikit sahaja sbb kos nya mahal. Tp kami nak bagi special pada anda, sekarang anda sudah boleh menikmati vitamin c yang tulen 100% tanpa campuran untuk jadikan kulit anda perfect!
.
Siapa yang tak cuba t e r s a n g a t t t t t t t la rugiiiiii...
.
Sebab Harga Mampu Milik !! sangat jimat berbaloi-baloi. Natural dan selamat pulak tu.
.
Now dah boleh cantik cara selamat
.
LUFF❤SKIN BOOSTER amat sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN yg mengalami masalah :-
✔Kulit kusam/ gelap
✔ Kulit kering / bersisik
✔ Kulit berjerawat/ berjeragat/blackhead/whitehead
✔Kulit berminyak/ kombinasi 
.
.

Fungsi LUFF❤SKIN BOOSTER:-

❤Fungsi utama adalah Mencerah dan memutihkan kulit wajah dan badan secara semulajadi 
❤ Menjadikan kulit kusam bertukar wajah berseri-seri & glowing 
❤Bantu menjadikan tona kulit lebih sekata, glowing dan melembabkan kulit
❤Bantu atasi masalah jerawat , Memudarkan parut kesan  dan mengurangkan white dan black head
❤Sangat bagus untuk Menghilangkan jeragat terlampau
❤mengurangkan kesan sunburn,  mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
❤Bantu menghasilkan kolagen dalam badan
❤Bantu menggantikan tisu rosak dan sembuhkan luka
❤Bantu tingkatkan imun tubuh
❤Menghilangkan kehitaman ketiak, hitam celah peha, dan juga menghilangkan rekahan tumit
❤Menganjalkan, mengecilkan liang roma & pori terbuka 
❤Sesuai untuk ibu yang menyusu dan dapat memberi vitamin kepada bayi
❤Serta mencerahkan kulit bayi yang menyusu badan
❤Sesuai juga untuk ibu mengandung 6 bulan ke atas 


Cara pengambilan yg di syorkan:-
✔Boleh Terus kemam 
✔ Boleh di bancuh dgn air suam atau campur jer dalam apa2 minuman kegemaran anda seperti milo/sirap/ jus buah-buahan. 
✔ 1 Sachet setiap hari. 

Ingredients utama:-
Serbuk Vitamin C Tulen, Delima, Stevia


JOM AMALKAN VITAMIN C UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN LUAR & DALAM!
"Nak Cantik Gebu? “

Jommm consume LUFF❤️SKIN BOOSTER
Pure Vit C by Luffiya yg mampu mencerahkan ..
rasa yg sgt best...kesan seawal 7 hari

Click je sini👇🏻

Dapatkan sekarang PM / whatsapp
013 3456250 / 012 2216093

Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty

Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock
ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
https://sites.google.com/view/deirasziebeauty

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...